woensdag 1 december 2010

Kerstruil en wat ik nog meer heb gedaan

Allereerst bedankt voor de goede wensen mbt mijn vinger. Gelukkig is het bijna weer genezen en kan ik eindelijk weer een steekje prikken.
Wat ik wel kon doen afgelopen dagen zonder al te veel last was het klaarmaken van het pakket voor de kerstruil van Katrien inpakken en klaarmaken voor verzending naar mijn swappartner.

Ik wilde hem vandaag al op de post doen maar heb besloten om nog even te wachten tot Sinterklaas weer op weg is naar Spanje dus deze spannende doos gaat volgende week op de post.

Ook ben ik weer bezig geweest met het maken van kerstkaarten. Dit doe ik elk jaar. Dit jaar niet zo uitgebreid als anders maar ze zijn wel af en ik heb het met veel plezier gedaan.
Straks ga ik na het boodschappen doen eens kijken welk blok ik kan gaan maken van de Dear Jane want daar heb ik nog niets aan gedaan deze maand door alle drukte. En ik ga deze week mijn drie quilt dubbelen zodat ik tot de kerst genoeg quiltwerk heb.
Allemaal een fijne dag en kleed je warm aan als je naar buiten gaat want het is vreselijk koud buiten.

15 opmerkingen:

 1. Heerlijk hé als je dat ook weer klaar hebt en nu maar afwachten wat je zelf krijgt! Kerstkaarten maken heb ik vroeger ook zo graag gedaan, maar helaas hebben andere hobbies het gewonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vroeger heb ik dat ook veel gedaan kerstkaarten maken maar sinds ik besmet ben met het quiltvirus doe ik het niet meer. het was altijd een leuk werkje.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Benieuwd wat er in jouw pakket zit.
  Vroeger maakte ik ook mijn kaarten zelf ,maar al enkele jaren heb ik er echt geen tijd meer voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij mij zijn de spulletjes ook klaar en ik ga ze zometeen even op de kiek zetten en dan inpakken, wat zien die kaarten er mooi en verzorgd uit, dat kun je wel aan jou overlaten! Ik heb zelfs nog geen kaart en zegel in huis, maar ik zal er gauw aan beginnen, want met die stakingen krijgen ze ze anders pas in maart! Fijne dag nog en doe voorzichtig met je vinger! Groetjes
  lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Spannend, en nou maar wachten!! Waar haal je de tijd vandaan, zelf kaarten maken en dan ook nog 3 quilts dubbelen HOE DOE JE DAT? Fijne middag, sjop ze.
  Groetjes Else

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo zeg, jij hebt ook niet stil gezeten! Zoveel kaarten gemaakt, dat zie ik echt niet zitten hoor. Waar haal je de tijd vandaan! En dan ook nog af en toe quilten...Petje af! Ben benieuwd wat er in die doos zit....Groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Goed van je om zoveel kerstkaarten zelf te maken. Mijn doos gaat ook 6 december op weg. Even op sinterklaas wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooohhhh, jou doos al klaar! Ik moet nog een en ander der bij maken, maar daar in tegen heb ik wel al aan mijn Dear Jane gewerkt...en zo zie je, hihihi, dat we ons echt wel kunnen bezig houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. mijn doos is bijna klaar en wordt ook na de sint verstuurd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Elk jaar bedenk ik dat ik zelf kaarten ga maken, maar ik begin altijd te laat en heb er dan ook geen tijd meer voor.
  Heerlijk dat er vooruit gang zit met je vinger.
  groetjes elly

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuk om zo'n doos te maken en te krijgen!!!!
  kaarten maken heb ik aan de wilgen gehangen: geen tijd......;)
  wil ook zoveel andere dingen!!!
  net als jij trouwens, dus hoe heb je nog tijd kunnen vinden?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. leuk, de kerstruil, het maken van het cadeau voor de ander en jouw pakje op de mat vinden is allebei even leuk. Veel plezier met de voorbereidingen. Fijn dat de vinger weer wil meewerken.

  marcella
  nuttigenfraai.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zit zo over je blog te scrollen en zie nu eigenlijk pas aan de linkerkant alle prachtige quilts die gemaakt zijn, de een nog mooier als de andere de bloemenpracht is echt nog steeds een van mijn favouriten!
  Groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Altijd fijn om weer iets af te hebben.
  Je maakt het wel spannend zo, voor de ontvanger een dicht pakketje.
  Ooit maakte ik ook heel wat kerstkaarten zelf. Nu niet meer, alleen voor een select groepje die het waarderen..

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ohh wat leuk, ik heb de kerstswap gemist.... Niks aan te doen volgend jaar misschien beter:)
  Fijne ruil..

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...