vrijdag 17 december 2010

Een stokje en wat een weer

Deze week kreeg ik van Anita een stokje aangereikt en heb hem aangenomen. Door dit stokje aan te nemen heb ik meteen de verplichting op mij genomen om 10 gedachten met jullie te delen. Erg leuk natuurlijk dus ik ga van wal:

1. Wat is dit toch een leuk cadeautje wat onder de boom ligt. Ze is heel lief en heet Neusje een naam die mijn mam aan haar heeft gegeven doordat ze een vlekje op haar neus heeft, ze is al redelijk op leeftijd. Ik hoop dat ze nog lang bij mij blijft wonen.

\
2. Ik kreeg de deuren van de auto vanmorgen (weer) niet open. Gevolg werk gebeld en gevraagd of ik alsnog een dag vrij mag die ik dan volgende week inhaal. Wat een gedoe toch.

3. Ik ga proberen om de komende weken de Christmas Elves top af te hebben, ben met het derde blok bezig en moet er nog 6 alles is geknipt dus dat zou moeten lukken.

4. Wat een sneeuw is er gevallen vandaag hier, alles is wit erg mooi maar niet als je nog boodschappen moet doen en geen held bent op straat met dit weer.


5. Het is wel de aanleiding tot ontzettend mooie plaatjes. Want buiten is het nu prachtig.

6. In de binnentuin gaat as dinsdagavond het mannenkoor kerstliederen zingen, dat klinkt altijd zo mooi hoop dat het gauw dinsdag is.

7. De vogeltjes moeten nog iets extra's hebben want die komen zo niet aan hun eten dus maar gauw vetbollen opzoeken en ophangen. En weer een appeltje en brood in stukjes op een schaal leggen.

8. Ik hoop maar dat iedereen veilig thuis komt en er geen ernstige ongelukken gebeuren.

9. Nog een week dan is het Kerstmis. Ik ben dit jaar alleen deze dagen, ik ben wel uitgenodigd bij mensen maar heb besloten om alleen thuis te blijven, ik hoop maar dat ik de juiste beslissing heb genomen. En ik mag al snel de pakjes van de Kerstruil openmaken die ik van Berna heb gekregen ben zo benieuwd.

10. Nu gauw eten maken en de kaarsjes aansteken en het gezellig maken voor mezelf.

Dit waren mijn 10 gedachten van deze dag. Nu mag ik het stokje doorgeven aan 3 personen,
ik hoop dan ook dat ze het aannemen en ook hun gedachten willen prijsgeven aan ons.
Deze personen zijn: Berna, Heleen en Annelies.
Allemaal een hele fijne avond en pas goed op als je nog weg moet.

12 opmerkingen:

 1. Petra, leuk je gedachten te lezen.Ik vind het een eer dat je het stokje aan me door wil geven, maar ik neem het niet aan.
  Nadat ik één keer iets op heb geschreven bij het ontvangen van een award en dat eigenlijk niet leuk vond, heb ik besloten al dit soort dingen aan me voorbij te laten gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Petra, ik vind het gelukkig wel leuk en neem het stokje van je aan. Eerdaags zal ik mijn gedachten met jullie delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat laat je ons een mooie gedachten lezen Petra, en wat een sneeuw is er gevallen he ? ik heb zoiets nog nooit mee gemaakt.

  groetjes, Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Petra, Lief dat je aan mij gedacht hebt. Ik neem het stokje graag van je aan en zal proberen morgen mijn gedachten op m'n blog met jullie te delen.
  Geniet van je gezellige huisje met kaarsjes en al.
  Groetjes
  Berna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ondanks al die overlast(manlief is al 4,5 uur onderweg met de auto vanuit Groningen naar West-Brabant en is nog maar rond Utrecht).....zijn het prachtige plaatjes. Geniet lekker van het quilten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een roerige gedachten, maar ik begrijp ze wel. Jammer dat je niet kon gaan werken, dat betekent volgende week minder tijd voor jezelf! Maar je bent niet echt alleen deze Kerst, ik weet zeker dat je Mams en je Broer bij je zullen zijn, want zij die we in ons hart meedragen verlaten ons nooit! Maak voor jezelf het huis gezellig, koop en kook lekker eten, zet gezellige muziek op en zoek uit wat je graag op de tv wilt zien, trek een fles wijn open en en geniet van die lieve kleine dingen en die mooie herinneringen die ongetwijfeld op zullen komen en bedenk dat je ook bij de mensen om je heen en je medeblogsters in het hart bent gesloten en dat we aan je zullen denken! Dikke kerstknuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk idee van dat stokje... en kom op hoor natuurlijk is het erg om alleen te zijn met kerst, ben ik ook, maar wat lag daar voor liefs onder je kerstboom? Met alle mooie herinneringen en de liefde van een dier ben je nooit echt alleen.
  Sterkte met alles! Janine

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is dat Neusje een schatje. Ze heeft wel een mooi plekje uitgekozen daar. Ligt er ook iets voor haar onder de boom? Sssssst.
  Het mannenkoor van mijn man zou morgenavond een concert geven, maar dat is afgezegd vanwege de sneeuw. Ik hoop dat jouw mannenkoor wel doorgaat!
  groetjes
  Jane

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om je gedachten te lezen!
  Hier is het ook echt winters weer. Het levert mooie plaatjes op. Lekker wandelweer ook, maar evengoed lekker om warm binnen te zitten met een werkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie gedachten! En zoveel sneeuw dit jaar, het remt iedereen wel letterlijk af. Gelukkig had ik gisteren een vrije dag al ingepland staan, dus kon ik rustig rond rommelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie foto's. Die van Neusje onder de boom doet me denken aan onze Mickey. Die ging ook altijd onder de boom liggen.Hij is al 2 jaar niet meer bij ons, en is 17 jaar geworden.
  Vond het leuk je gedachten te lezen.
  En wens je hele fijne feestdagen

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...