vrijdag 10 december 2010

Druk druk druk

Wat ben ik druk en druk geweest deze dagen maar wie niet? Het is hier altijd een hectische week nadat Sinterklaas het land is uitgegaan alhoewel het nu iets rustiger is dan andere jaren want normaal zette of hielp ik, mijn mam ook met het opzetten van de kerstboom net na Sinterklaas omdat ze gisteren jarig was en het altijd erg gezellig was als hij dan stond, samen met het kerststalletje en andere versieringen. En omdat ik morgen jarig ben dus twee dagen na haar had ik bij mij thuis ook altijd het huis al helemaal versierd en de kerstboom stond ook al voor de verjaardag van mijn mam bij mij.

Nu heb ik alleen mijn eigen huis om te versieren dus dat heb ik afgelopen week gedaan en gepoetst en gespoetst want dat hoort er ook altijd bij en dan een maand lang een klein beetje rust.


Zien jullie ook die tas met al die cadeautjes erin? De kerstman bewaakt hem want ik mag hem niet openmaken voor kerstavond van mezelf. Deze tas met inhoud heb ik van Berna gekregen omdat ze mijn naam had bij de kerstruil van Katrien.

Het is wel moeilijk om niet vast een cadeautje open te maken helemaal omdat ik Berna persoonlijk ken, ik vind het ook wel erg leuk dat ik dit van haar heb gekregen. Wil je lezen hoe dit ging kijk dan even op haar blog ze heeft het heel mooi omschreven.
Reden dat ik dit niet doe is omdat wij met de familie altijd sinds mijn broertje en ik niet meer in Sinterklaas geloofden met kerst elkaar cadeautjes gaven omdat wij, mam en ik, net na Sinterklaas jarig zijn. Sinds vorig jaar is dit niet meer want zoals jullie weten ben ik toen mijn familie verloren. Ik heb toen bedacht ik ga meedoen aan de kerstruil omdat ik dit leuk vind en omdat ik dan toch weer een beetje een kerstgevoel heb en pak de cadeautjes die ik krijg bij deze ruil op kerstavond uit en maak hiermee mijn eigen traditie die toch een beetje aansluit op de traditie vanuit mijn familie.

Zo en nu gauw verder want de appeltaart staat in de oven en er moet nog een cake worden gebakken want ik krijg drie dagen verjaarsvisitie beginnend bij vanavond en ik hoop dat ik ergens nog een gaatje vind om een CWD blokje te maken want daar ben ik nog niet aan toegekomen.
Allemaal een hele fijne dag toegewenst.

12 opmerkingen:

 1. Hoi Petra, Het was zo leuk om juist voor jou dit pakket te maken en het is jouw pakket dus je mag ermee doen wat je wilt, al laat je het tot Pasen staan b.w.v.s.
  Ik heb geprobeerd wat leuke dingetjes te vinden die je hopelijk nog niet hebt. In elk geval wens ik je alvast veel voorpret van de tas onder de boom en veel plezier straks met uitpakken. Weet dat ik kerstavond aan je zal denken.

  En ook alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag. En ondanks dat dit geen makkelijke dagen voor je zijn wens ik je toch veel gezelligheid toe.
  Dikke knuffel
  Berna

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat zullen deze twee weken lang duren voor je, met zo'n tas onder de boom...!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn zekers drukke tijden! Ik wens je alvast een hele fijne verjaardag! en knap dat je je zo kan inhouden. Pakjes van Berna lijken me heeeeeeeeeeeeeel leuk.
  Geniet lekker dit weekend ondanks de drukte en wie weet komen er nog stoffige pakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er gezellig uit. Hoop dat je er toch van kunt genieten. Succes met bakken! CWD heb ik ook nog niets van.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wens je morgen een hele fijne verjaardag. Leuk dat je pajkje kom van iemand die je kent. Ik weet alles van verjaardagsdrukte want ik ben nog steeds aan het vieren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toch leuk, zo'n kerstruil. Kadootjes uitpakken blijft leuk en voor anderen iets kopen/maken is ook superleuk!! Fijn weekend hoor, groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Probeer ervan te genieten
  En wat maak je het moeilijk voor jezelf om die tas al onder de kerstboom te zetten. Ik weet niet of ik me zou kunnen beheersen.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Petra,
  Ondanks je verdrietige gedachten wens ik je toch een fijne verjaardag toe en geniet van je cadeautjes !!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geniet alvast van de pakjes onder de boom,ikzelf zou het niet kunnen om zolang te wachten.
  Alvast een fijne verjaardag voor morgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Alvast een fijne verjaardag en gefeliciteerd!!
  Wat ziet het er gezellig uit bij je...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Petra,
  Wat goed van jou om nog ruim twee weken te kunnen wachten met het openen van de pakjes, maar ik vind het wel een heel lieve traditie die je in ere wilt houden! Ik wens je een fijne verjaardag en ook straks een fijn kerstavond, met lieve pakjes en lieve herinneringen, sterkte en fijn weekend,
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dan ben je dus vandaag jarig. Gefeliciteerd. En ja december is altijd een maand met dubbele gevoelens he. Enerzijds zie gezelligheid, en anderzijds die herinneringen aan dierbaren.
  Ziet er gezellig uit die kerstspulletjes zo bij elkaar. Ben wel benieuwd wat er allemaal in zit.
  Een hele fijne verjaardag ondanks alles.
  xx Meijra

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...