donderdag 25 februari 2010

Ontvangen siggies

O wat dom van mij, helemaal vergeten om de prachtige siggies die ik in januari en februari heb ontvangen hier te laten zien. Dat was niet de bedoeling, ik zag ze deze week netjes opgeborgen in een mooie doos weer liggen en had meteen een oeps vergeten dom dom dom beleving.
Want ik ben er erg zuinig op omdat ik het kunstwerkjes op zich vind en het ook altijd erg leuk vind om te kijken wat iedereen maakt en de brieven of kaarten die erbij zitten erg leuk vind om te lezen.

Als eerste een siggie van Erna ,ze heeft ook een heel leuk idee ivm haar 60 ste verjaardag in september dit jaar. Ze zou het nl. erg leuk vinden om een heleboel siggys te ontvangen die in het teken staan van de 60 jaar. Omdat ik dat een heel erg leuk idee vind heb ik hieraan meegedaan. Vind jij het ook zo'n leuk idee ruil of stuur ook zo'n mooie siggie naar Erna ze is er erg blij mee.


Ook heb ik een mooie siggie ontvangen van Wil


en nog eentje van Ria.


Zodra ik er een heleboel heb wil ik er een mooi wandkleed van maken, maar zover is het nog niet dus ik spaar nog rustig even door.
Wil je meer over het sparen van siggies weten kijk dan even hier bij Annelies zij beheert de lijst en weet alles van de spelregels en het ruilen van siggies.
Allemaal een hele fijne dag.

9 opmerkingen:

 1. Leuke siggies. Misschien ga ik dat ook nog eens een keer doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie siggies! Dat is altijd weer een verrassing, he?!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Petra natuurlijk vindt ik het leuk dat je een beetje reclame maakt voor mijn project siggy 60 jaar. Ik hoop dat veel mede bloggers en siggy spaarders aan mij zullen denken. Je kei leuke siggies ontvangen. Groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Siggies verzamelen is een heerlijke hobby, zo leuk dat iemand even iets voor jou maakt.
  Je hebt weer mooie ontvangen, ga jij er een quilt van maken, of ben je al bezig?
  Leuk dat je even vermeldt dat Erna graag siggies voor haar 60ste verjaardag ontvangt.

  Groetjes Annelies.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schatjes heb je gekregen! Allemaal unieke werkjes, zou ik ook heel erg zuinig op zijn!! Mooie avond nog! Groeten, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke siggies heb je gekregen. Hebben wij al ooit een siggy geruild? Ik ga het nakijken, zo niet, dan komt er volgende week eentje van mij jouw kant op.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...