dinsdag 19 januari 2010

Waar ik mee bezig ben en hele mooie lapjes

Bij de post zat een hele mooie zachte enveloppe.
Gauw naar binnen om hem open te maken en wat zat erin?
De prachtige lapjes en knopen en een heel lief briefje van Danielle want daar won ik vorige week de give-away.

Ik moest ze natuurlijk even open maken en aaien en de knoopjes bewonderen.
Ze zijn prachtig en lekker zacht ik denk dat ze een plekje gaan krijgen in mijn Dear Jane want die maak ik van allemaal mooie bruine, rode, roze, groene en crèmekleurige stofjes. De zgn. Beps style stofjes dus daar passen ze geweldig bij. Danielle nogmaals heel erg bedankt.


Ook ben ik bezig met de AQ van Guute. Want als je niet verder kan met je huiswerk en nog bijna 3 weken moet wachten kun je best iets anders tussendoor doen en dan niet alleen klosjes aan de lap zetten maar ook iets nieuws beginnen. Ik vind het mooi warm worden ze en precies zoals ik het had gedacht.


Ook ben ik druk bezig met het quilten van de Angels Story. Gelukkig is hij niet zo ontzettend groot en vordert hij langzaam. Elke dag probeer ik er een uurtje aan te werken.En ik was ook bezig met de walhanging die bij de quilt hoort dus die ga ik tussendoor eerst maar eens afmaken want voor mij wordt dit jaar het jaar van het afmaken van alles wat er ligt en al ben ik nog niet zo lang bezig ik kan jullie vertellen dat ik met meer dan voldoende bezig ben, maar wie niet want alles is zo ontzettend leuk en je wordt steeds weer verleid door al het moois wat je tegenkomt maar ik probeer sterk te zijn en eerst eea af te maken dit jaar.


Allemaal een fijne avond.

9 opmerkingen:

 1. Wat goed dat je eerst wat wilt afmaken....... ik ben niet zo sterk..... ;))!
  Je Angelstory is wel heel mooi en ik moet me bedwingen om niet een derde nieuwe projekt te beginnen dit jaar.... Is echt niet verstandig.... eerst nu echt dingen afmaken.... Maar dat is ook leuk om te doen!
  Wat een mooie lapjes heb je gekregen van Danielle. Lieve kleurtjes! Dat gaat vast heel mooi staan in je DJ!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat voornemen heb ik inderdaad ook: eerst afmaken wat er al ligt... maar.... die ene stitchery ga ik wel doen hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke lapjes en knoopjes van Danielle. En de lapjes die in je AQ zitten zijn inderdaad lekker warm met dat geel. Ik zie het zonnetje al schijnen. Heerlijk he weer iets nieuws. En je engeltjes worden schatjes. Vind je ook dat het een beetje op spijbelen lijkt met dat huiswerk aan de kant? Lekker he?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wel spannend als er iets in de brievenbus zit en als het dan zulke mooie dingen zijn is het altijd leuk meegenomen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke lapjes en knoopjes van Danielle!
  Je AQ-begin ziet er mooi uit. Maar bij het zien van je engeltjes krijg ik weer buikpijn. (Er is zeker niks mis met de jouwe hoor, helemaal niet. Maar hij herinnert me aan mijn mis-wassen engeltjes die nog altijd op redding wachten)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat been leuk cadeau heb je gekregen. Je angels story vind ik erg mooi, vooral de kleuren spreken mij erg aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je een give away hebt gewonnen, het zijn ook wel heel mooie lapjes. Ik vind d ekleuren van je engeltjes ook erg mooi geworden.

  groetjes, Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi elapjes heb je gekregen. En je projecten zijn super, heerlijk werk is het toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Graag gedaan hoor hihi! Leuk joh dat je ze in je DJ gaat gebruiken! Wat een zonnige AQ ben je aan het maken zeg! Voorlopig kun je lekker vooruit met al het moois/liefs waar je aan bezig bent! En dat van dat afmaken ... strak plan!! Mooie dag vandaag! XXXD

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...