zondag 3 januari 2010

Twinkling Stars en mooie plaatjes

Hier heeft het gisterenavond vanaf ongeveer half 6 gesneeuwd. Het was best wel een beetje waardoor je het volgende plaatje krijgt als je de volgende ochtend naar buiten kijkt.


Omdat het zulk koud weer buiten is ben ik binnen verder gegaan met het afmaken van mijn huiswerk. Ik heb de blokken en stroken gesneden die overal tussen moeten om Twinkling Stars tot een mooi kleed te maken.
Het is jammer want ik kom een heel klein stukje te kort dus moet ik er weer op uit om een stukje van 25 cm te halen voor een tussenblok anders kan ik niet verder. Dus morgen of overmorgen ga ik er dan maar even op uit om dit op te halen.
Ik moest nog twee blokken aan elkaar zetten. Dat dat niet altijd helemaal goed gaat bewijst de foto hieronder.Ik dacht nog wat wordt dat raar en het hoeft toch geen piramide of foopneus te worden nee dit is de helft van onderstaand blok. Ik was te enthousiast met het aan elkaar naaien want ik ging door en kreeg zo bovenstaand prachtexemplaar.Na uithalen zag het er ineens zo uit. Dat is beter dan kan ik er ook iets mee en past het beter bij de overige sterren.
Nu nog 1 ster in elkaar zetten, een blok snijden en dan het kleed zover in elkaar zetten want over 1.5 week gaan we weer samen f.i.e.t.s. en met de groep over de Veluwe en pikken we hier en daar iets op waardoor we een prachtige rand om bovenstaand kleed zullen krijgen.
Verder ben ik ook druk bezig met het snijden van de blokjes voor het middenstuk van de AQ hierover later meer.
Nog een fijne avond en als je vandaag of morgen op pad gaat pas goed op.

9 opmerkingen:

 1. Prachtige blokken zijn het geworden.
  Hier geen sneeuw,maar wel koud.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi, ja soms gaan we zo hard dan moeten we even achteruit stitchen! Pas je zelf ook op met de gladdigheid, is wel prachtig om te zien he! Mooie avond nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk verhaal van je piramidester! haha op de een of andere manier zijn het voor mij geen lucky stars. Heb ik keurig overal de randjes langs gezet, wil ik vanmiddag de tussenblokken ertussen zetten, zie ik dat ik krom gedacht heb en moet ik weer e.e.a. uithalen. Balen maar het houdt een mens van de straat.
  En wat hoorde ik vanmiddag? Je hebt kennis gemaakt met 1 van mijn 4 zussen?
  Overigens hier maar een heel klein beetje stuifsneeuw. De moeite niet waard. In Putten ook nog een flink pak sneeuw maar bij Nijkerk was het weer zowat over hoorde ik.
  Veel plezier met sneeuwballen gooien en tot gauw. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 't Was anders een aparte ster maar zeker moeilijk plat te krijgen! ;-))
  Ze zijn mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie ster, na wat hinderdnissen is het je toch gelukt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Was toch wel heel apart die ster. Gelukkig zit alles weer goed en het ziet er ook heel mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voorzichtig, want het is ook glad voor jou! En een quilt is geen halszaak! Maar je sterren worden wel schitterend! Succes met het vinden van de juiste rand! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig !!

  En zo leuk het effect met deze mooie stoffen.

  Veel succes/plezier !!

  Ach ja, af en toe een andere vorm houdt het levendig !!;-))

  mm

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtig blok is het geworden zeg!
  Groetjes van Els

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...