woensdag 27 januari 2010

Mandjes, klosjes en Angels Story

Als eerste wil ik jullie melden dat er deze week weer twee give-aways zijn een bij Berna en eentje bij Danielle ,ga er gauw heen wie weet win je wel net zoiets moois als ik al eens gedaan heb.

Nu verder met waar ik heel druk mee bezig ben, de kloslap. De top zit bijna in elkaar, nog twee rijen en het grote middenstuk is af. Daarna volgt de rand. als jullie goed kijken zien jullie de tekening van de top liggen. zo moet de rand worden dus straks gauw weer verder want ik wil hem echt zondag afhebben.


Ook zien jullie een aantal mandjes liggen want ook die gaan gewoon door.
Verder ben ik ook nog bezig met de Angels Story. Druk aan het doorpitten want die moet af voordat ik aan de klostop mag beginnen. Voor degene die hem nog niet hebben ik kan de duimtquiltvingerhoed echt aanraden. Ik heb doordat ik deze gebruik veel minder pijn met quilten dus ik wil hem nooit meer kwijt.


Nu gauw weer verder met het een van deze twee projecten zodat ze snel af zijn.
En de bleu wave daar doe ik denk ik de volgende keer aan mee want ik kan nu even niet bij de meeste blauwe spullen die ik heb. Ze staan overal achter en onder want ik houd grote opruiming in huis.

Allemaal een fijne dag.

17 opmerkingen:

 1. Wat wordt je kloslap mooi!!!
  Even een vraagje: hoe werkt zo'n duimquiltvingerhoed nu eigenlijk?? Ik zie ze wel vaker, maar het lijkt mij zo lastig quilten met je duim, of zie ik dat verkeerd???

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Petra, Ik ben helemaal met je eens dat een duimquiltvingerhoed (leuke voor galgje) een must have is voor quilters. Je gaat lekker met je klossen. Dat ga je redden voor 1 februari!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat wordt de klosquilt mooi. Ik ga in maart naar een workshop voor de duimquiltvingerhoed en ik hoef hem niet eerst te kopen, dus kan ik het mooi uitproberen.
  Succes verder.
  groejtes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zal een leuke boord worden voor je klosjesquilt.En mooie mandjes.
  Succes met quilten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat wordt je klosjeslap mooi, Petra! Ik dacht even dat je er al een kaart van had gemaakt, maar dat is je patroon (met rand). Veel plezier met al je werkjes.. en met opruimen! groetjes Peti

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie rand komt er om je klosjesquilt. En ik moet wel lachen om je mandjes, zo gaat het bij mij ook, tussen alles door worden er mandjes gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat een leuke rand komt er om je klosjeslap! je gaat lekker, en dan ook nog mandjes en tijd voor je Angels Story je hebt de smaak te pakken, Groetjes Else

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je klosjeslap wordt echt heel mooi en de rand er omheen lijkt me super!
  Veel plezier met quilten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauww, dat wordt een mooie rand zeg! Zal ook eens aan een duimquiltvingerhoed gaan denken. Lijkt me zo'n vreemde beweging, maar ja, nood breekt wetten nietwaar?! Mooie avond en succes met de Angels Story1

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo wat ben jij druk zeg, en wat wordt het allemaal mooi! Ik ben benieuwd hoe de rand om de kloslap er in het echt uit gaat zien, je ontwerp ziet er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat wordt ie mooi! Je hebt echt de wind eronder nu! Succes met de laatste klosjes aanzetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hallo Guusje het ziet er weer allemaal mooi uit en leuk is het toch om met verschillende dingen bezig te zijn,we zullen maar denken verandering van spijs doet eten.Ook ik heb nog nooit iemand met een duimvingerhoed zien werken maar wel positieve dingen erover gehoord.groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. joh, zondag AF hebben, wat een werk.
  Prachtige rand ga je er om heen maken.

  Succes met de hobby én de opruim !!

  MM

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie rand is dat. Dat wordt een hele chique quilt. Succes met quilten. Ik gebruik ok een duimquilvingerhoed.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een heerlijke projecten heb je liggen!! De bleu wave doe ik niet aan mee. Ik ben niet zo'n bleu mens op het moment...
  *Ü*

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat ziet er allemaal erg leuk uit jij hebt ook nog wel wat te doen.
  Super kloslap de rand ziet er ook veel belovend uit.
  Fijn weekend Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...