zaterdag 30 juli 2011

Phebe in Zutphen

Het was heerlijk in Zutphen. Heb enorm genoten van alle mooie Phebe's en het gezelschap, ik had willen vragen of ik een foto mocht maken van al die prachtstukken waar iedereen mee bezig maar helemaal vergeten. Dom dom dom. Er kwamen prachtige middenstukken, dogtooth randen, Ohio stars en nog veel meer voorbij.

Het is ook zo'n geweldig mooie quilt om aan te werken dat ik er alleen maar mee verder wil als ik ermee bezig ben. Zover ben ik tot nu toe gekomen.


En kijk deze aankopen heb ik gedaan voor Phebe. Van die mooie scrapzakjes voor de Ohiostars want daar moeten er 80 van worden gemaakt voor de eerste rand en een heel mooi stofje voor alle besjes.

  

Ik vind het bijna jammer dat ik een hele maand moet wachten tot het weer zover is.

O ja en dan is er nog meer, ook heb ik een prachtige stof gekocht voor de voetjes van de Engelse Mandjes zo mooi. Die laat ik later zien net als de P.o.p de mandjes zitten bijna allemaal om het middenstuk en ik ben er helemaal weg van. Wat hebben we toch een geweldige hobby.

Allemaal een heel fijn en "stoffig" weekeinde gewenst.

16 opmerkingen:

 1. Leuk begin heb je al van de phebe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, een heerlijke hobby hebben we, dat vind ik ook. Het ziet er heel al mooi uit, en je aankopen zijn ook erg mooi. Ik kan me voorstellen dat het moeilijk is weer een maand te moeten wachten, maar je andere projecten zijn ook mooi!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat ik je gemist hebt, ik heb s'morgens mogen genieten van de Phebe's GEWELDIG!! Nee, nog niet over of zal ik ...... Heel fijn weekend, knuffel Else

  BeantwoordenVerwijderen
 4. BTW je hebt leuke aankopen gedaan! (lol)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Werkt natuurlijk ontzettend stimulerend als je met zoveel dames met hetzelfde bezig bent. Je hebt al een mooi begin en voorraadje stoffen om verder te gaan. Veel plezier ermee.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er nu al mooi uit! Mooie lapjes heb je gekocht, helemaal mijn smaak ook. Wat hebben ze mooie stofjes in Zuthen hè! Dat wordt vast een hele mooie Phebe. Groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben even gaan googlen wat een Phebe quilt is, maar dat is mooi! Leuk dat je daaraan bezig bent. Kan nu begrijpen dat je een fantastische dag hebt gehad met al dat moois. Groetjes van Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een dag met een randje en een mooi begin. Fijn weekend verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk..dat je ook op de Phebe club bent gekomen...dat wist ik niet...Zelf was ik er niet mijn vakantie is begonnen..(met een griepje;0(..)de laatste tijd ligt Phebe een beetje stil bij mij..te veel te doen..;0)
  fijne dag..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Petra wat een mooie lapjes heb je gekocht ik wou dat die winkel een beetje dichter bij ons in de buurt zou zitten ik ben er nog nooit geweest.En dan zou ik me ook geen moment bedenken en me gelijk aansluiten bij de Phebe club zoiets stimuleert natuurlijk om bij de andere de vorderingen te zien.En wat betreft je uitspraak van wat een geweldige hobby volgens mij hebben wij een hobby waar nooit een eind aan komt met zoveel mooie stofjes en patronen die er tegenwoordig zijn.Groetjes en nog een fijne week gewenst.Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nu jij zult zeker van een stoffig weekend kunnen genieten, wat een gave lapjes heb je gescoord! Prachtig! En je middenstuk krijgt al vorm! Prik ze vandaag, knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een mooi begin van Phebe. Prachtige lapjes heb je uitgezocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. had je een Phebe-dag in Zutphen? mooie scraps verzameld, daar kun je met plezier mee verder

  marcella
  nuttigenfraai.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat goed te horen dat je zo'n inspirerend dagje in Zutphen hebt gehad. Je schiet al lekker op met Phebe. Je stofjes zien er mooi uit. Handig zo'n scrapzakje. Geniet lekker verder van deze zalige hobby!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ben ik helemaal met je eens, geweldig, heerlijk, fantastisch; allemaal van toepassing op die hobby van ons. Ook op die stofjes van je trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mmm, mooie stofjes heb je gevonden voor je Phebe. Dat beloofd weer veel goeds.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...