woensdag 27 juli 2011

Bedankt en POP

Bedankt voor jullie steun, knuffels enz. het heeft me erg goed gedaan al was het niet mijn bedoeling om zielig over te komen ik hoop dan ook maar dat jullie dat niet gedacht hebben.
De reden dat ik me zo verdrietig voelde is nu ook duidelijk geworden ik mis mijn familie heel gewoon heel erg, maar ja ze zijn er nu eenmaal niet meer ik moet door. Af en toe zal ik er even bij stil blijven staan als mijn gevoel dat zegt en het nemen zoals het komt. De afgelopen week heb ik ook besloten dat ik over een poosje weer een nieuw poezenbeestje zal nemen. Wanneer weet ik nog niet, zodra ik hem of haar heb stel ik hem of haar aan jullie voor.


Eigenlijk was mijn pap vandaag jarig hij zou 75 jaar geworden zijn, een prachtige leeftijd. Helaas mocht hij maar 57 worden.                                      

                                                        Pap deze is voor u.


En nu verder met quilterige zaken. Ik ben vreselijk aan het opruimen geweest de laatste tijd. Doosjes leeg gehaald, stoffen weggedaan die ik niet meer gebruik omdat de kleuren wel mooi zijn net als de stoffen maar ik erachter ben gekomen dat ik erg van de romantische en Civil War achtige stoffen houdt.
Wat ik nu nog heb zijn allemaal stoffen in deze stijl. Bij het opruimen ben ik ook de laatste mandjes van de POP tegenkomen.
Hier zijn ze:


Mooi he, eens kijken of ik ze deze week aan het middenstuk kan gaan zetten en de rand/en van maand 7 er ook aan kan zetten.

Verder ben ik druk bezig om maand 3 te tekenen van de Civil War BOM van Guute omdat deze ook nog in de kast ligt en ik hem heel graag wil afmaken.
Deze blokken krijgen jullie de 14e te zien. Zo doe ik toch nog een beetje met de Civil War update mee. Dit heb ik niet zelf bedacht Berna die dit ook doet bracht me op het idee, dus er wordt nog niet gequilt aan de Civil War Diary maar gewerkt aan een W.I.P. tje.
Trouwens de stapel met W.I.P. begint aardig te slinken heerlijk vind ik dat.

Allemaal een hele fijne dag gewenst.

10 opmerkingen:

 1. Hoi Petra,
  Opruimen is af en toe nog ergens goed voor. Je komt ook weer eens wat tegen zo hier en daar.
  Leuk dat je ook meedoet met de up-date op de 14e. Ik weet niet waarom maar ik heb iets, of lieverd gezegd iets tegen deze quilt. Kan het niet goed duiden. Maar weggooien kan ik ook niet dus ga ik door en de 14e is een stimulans om er in elk geval elke maand iets aan te doen.
  Doe maar dat nieuwe poesje. Is gezellig voor je.
  Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n nieuw klein poesje zal beslist je aandacht afleiden van verdrietige zaken. Als je opruimt, is het net of het in je hoofd ook wat opgeruimder wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig dat je nog mee blijft doen met de Civil War update want we kunnen je niet missen, hoor.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tsja er zijn zo van die dagen in een jaar die je liever overslaat. Wel leuk zo'n kleine kitten erbij. Het zal je zeker op andere gedachten brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het zijn ook wel even moeilijke dagen voor je. Veel sterkte.
  Zo'n klein speels poesje is ook weer iets om naar uit te kijken.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ja moeilijk kan het zijn, aan de andere kant zegt het ook weer wat. ik weet niet of je het liedje testament van bram vermeulen kent? ik vind dat erg mooi uitgesproken. goed dat je hebt opgeruimd schijnt goed te zijn voor je geest en je vind nog eens wat. fijne dag ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja een nieuwe poes, goed idee! En dan een leuke naam voor hem/haar verzinnen en lekker met zo'n kleintje knuffelen! Je hebt dus alle mandjes weer bij elkaar, nu lekker eraan verder werken en ook aan die Bom, wordt vast een geweldige quilt! Leuk dat je meedoet aan de up-date, ik zal je in het lijstje erbij zetten! Knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige bloemenmandjes. Je bent lekker aan het opruimen. Leuk als je weer een poezenbeest doet. Ze zijn zo heerlijk om tegen te kletsen en mee te kroelen. Onze twee dames zijn mijn schaduw.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. opruimen helpt ook om dingen een plekje te geven. je bent lekker bezig geweest, je P.O.P quilt wordt mooi! ik kende hem niet, een leuk ontwerp. Wel leuk, een klein poesje in 't verschiet

  Marcella
  nuttigenfraai.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wees niet bang om zielig over te komen omdat je je verdriet uit. Het is niet niks.
  De pops wordt heel mooi.
  Een nieuw poesje zal je goed doen. Zeker de asiels hebben nu heel veel jonge katjes. Een waarschuwing, als je nu nog niet wil, dan niet naar het asiel gaan, want je komt er echt met een terug.
  lieve groetjes
  Elly

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...