zondag 7 november 2010

Bijzondere quilt

Ja hier is ie dan. De quilt is af nu alleen nog een rand eromheen en ik ben er nog niet helemaal uit wat ik zal doen. Deze optie een bies van rood en een rand van zwart.Of een biesje van zwart, grijs en een rand van rood. Ik denk er nog even over na hebben jullie een idee?O ja, zo ziet hij eruit nu hij helemaal af is. Ik moet de blokken nog wel aan elkaar zetten heb het nog maar gespeld maar toch krijgen jullie nu een idee hoe hij moet worden en ik moet zeggen ik vind hem prachtig. Het is ook een goed gevoel dat hij bijna af is dus ga ik hiermee door tot hij helemaal af is. Ik zou eerst nog een foto of meerdere in enkele blokken verwerken maar heb me uiteindelijk bedacht omdat ik het zo ook erg mooi vind.


Nu even uitrusten met een heerlijk handwerkje op de bank en nadenken hoe ik hem verder kan afmaken. Allemaal een hele fijne avond.

16 opmerkingen:

 1. Ik zou een biesje van zwart doen, dan geen grijs, maar meteen rood. Het is echter jouw keuze, dus veel succes met de afwerking.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. P R A C H T I G!!!!
  Op foto kies ik voor de tweede optie maar er is nog een derde (en meer) : een biesje zwart, een biesje rood en dan een boord grijs.
  Succes met de beslissing!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een plaatje. Ik vind de tweede optie het mooist. Maar je moet vooral doen wat jij het mooist vind.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh dat vind ik moeilijk! Succes met beslissen. Groetjes Else

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het idee van Annelies vind ik ook erg mooi denk ik.
  Doe rustig aan vanavond. Knap dat je zo hebt doorgezet met deze quilt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga voor de tweede optie. Erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou kiezen voor de tweede optie,maar tis jou quilt,dus ookjou keuze.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind zwart het mooist!
  Hou wel van een donkere rand aan het eind. Succes met dubben.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Petra,
  Al een poosje niet meer gewandeld, maar nu ben ik er weer en val bijna om. Wat heb je veel gemaakt! Ik vind de zwarte bies wat hard, maar wie ben ik,het is moeilijk om vanaf een plaatje een oordeel te geven. Ik hoop dat je je speldenkussentje snel zult krijgen...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat je nu zover bent met deze bijzondere quilt. Zelf vind ik het rode biesje en zwarte rand het mooist. Dan komt de rest meer tot zijn recht vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Altijd zo moeilijk om dan de knoop door te hakken. Zou het eerlijk gezegd ook moeilijk vinden. Maar tot nu toe vind hem prachtig. Succes met de beslissing.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind de eerste optie met een rood biesje en een zwarte rand het mooist, een mooie brede zwarte rand, want het is een mannenquilt en dan kan dat best, bovendien zijn de zwarte vlakken vrij groot en opvallend en die mogen best wat tegenwicht in de rand hebben!! Nu ben benieuwd naar wat je gaat brouwen, veel plezier!! groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hij is prachtig. Het is een moeilijke keuze maar de eerste foto vind ik net ietsje mooier. Maar dan ook maar ietsje. Succes met het kiezen van de rand.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hij Is mooi geworden. Als ik moet kiezen ga ik voor optie 2, dan vind ik hem echt af. Maar uiteindelijk moet jij het mooi vinden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. hei, prachtig! het rode haalt de quilt meer op dan het zwarte vind ik.
  het advies van Annelies vind ik eigelijk ook wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel knap gedaan, biesje rood, de rand zwart.
  Groeten, Anne

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...