zondag 5 september 2010

Dear Jane

Het is de 5e van de maand en dus update van de Dear Jane. Ik heb bijna 1 blokje af deze keer niet zoveel als ik gehoopt had. Dit komt natuurlijk door de drie quilts die ik heb doorgepit afgelopen zomer. Tenminste bijna drie want de Angels zijn ook bijna af.
Hieronder blokje B7. Ook niet helemaal naar mijn zin want ik denk dat ik de witte stukjes beter had kunnen appliceren omdat het nu net is of deze stukjes te groot zijn terwijl ik wel had ingeknipt enz.


Dus ik denk er nog even over. Volgende keer zullen er veel meer blokken volgen want ik heb straks nog maar een top om te quilten liggen en die hoeft niet meteen morgen af.

En ik heb besloten om in de randen van de Angels een dubbele kabel te doen. Waarom omdat dat erg mooi is en ik dat patroon in huis heb.
En nu weer verder met de bijzondere quilt, want het misschien uitje naar Bep gaat niet door ik heb besloten om dat uit te stellen naar een volgende keer. Aankomende zaterdag ga ik nl. ook al naar Deventer en wie weet wat ik daar dan allemaal weer tegenkom.

O ja de boerendag gisteren was ontzettend leuk en gezellig en wat denken jullie ik zoeken, denk zal even een foto maken ligt mijn toestel netjes op de tafel thuis dus helaas geen foto's.

19 opmerkingen:

 1. Hoi hoi,
  Elk blokje is er ééntje moet je maar denken, maar het zijn ook wel errug kleine stukjes. Feit is dat er ook weer drie andere af zijn.

  Groetjes van Ria;0)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch weer een blokje erbij ondanks al je andere dingen waar je aan bezig bent. Petje af hoor voor zoveel affo's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Logisch dat het maar 1 blokje af is, je hebt al zoveel gequilt. De hedrdenkingsquilt wordt ook mooi. Mooie patron en mooie stoffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een mooi blokje. Dit is zeker geen makkelijke !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kan ook niet alles tegelijk en één blokje (nog een lastige ook!) is toch weer een stapje verder.
  Wie je tegen gaat komen in Deventer...moi! Ik verheug mij er erg op.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OOh ben al een tijdje niet bij je aan komen waaien!
  Wat is je bloemen quilt prachtig geworden zeg!! oooh echt een schoonheid!! Wat knap!!
  Ik wens je een hele fijne zondag
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. 1 maar? Valt me tegen. Nee hoor!! Joh wat jij allemaal niet af hebt in korte tijd! He4t is een mooi blokje. En jij ook al zo verstandig!! haha
  Fijne avond nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Elk blokje erbij is weer meegenomen, soms is je tijd gewoon op ! ! ! Bij jou is die tijd in het doorpitten gaan zitten. Lekker gevoel hè die affo's.
  Groetjes Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een lastig blokje!

  Ik ben heel benieuwd naar je Angels Story. En 'zomaar even' 3 quilts doorgepit is niet niks hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. toch weer een blokje erbij!
  Groetjes Berbel

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tjonge: jij doet flink door! En ik ga ook naar Deventer: op zaterdag, met een collega. Ik denk dat er heel wat bloggers rond zullen lopen, maar hoe herken je die, hè? Jij in ieder geval veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. We willen eigenlijk ook alles tegelijk..maar drie quilts gequilt ..nou dat is nie niks!!!
  en toch maar mooi weer een blokkie erbij..;00

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Beter een dan geen. Mij is het deze maand in elk geval niet gelukt.Een hele schrik voor mij toen ik overal de dear jane`s zag, alweer een maand voorbij o jee, wat gaat de tijd toch snel. Tot de volgende keer maar weer. Groetjes van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nou da's niet zo gek dat je niet veel DJ tijd hebt gehad! Jeetje wat ben je lekker aan het quilten.....binnenkort een hoop affo's te zien hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Alle bloggers een grote oranje B of zo opspelden hihi, sta je versteld hoeveel er zijn!!! Maarre .... lief blokje, misschien de naden naar een andere kant strijken? Wil nog wel eens helpen. En joh, je hebt super veel gequilt met geweldige resultaten!! Mooie dag verder, liefs, Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Als je het straks langs het patroontje doorpit dan zal dat al te bolle wel verdwijnen, dus maak je maar niet druk om, het is gewoon weer een mooi blok erbij!! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Toch mijn compliment voor je blokje, ik geloof dat dat een erg lastige is.
  Groetjes van Joke

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...