vrijdag 24 september 2010

Award

Wat een eer van Sommeke kreeg ik deze award. Natuurlijk ben ik daar heel erg blij mee, Sommeke bedankt hiervoor.


Nu zit er aan een award altijd iets vast. Bij deze award moet je 7 dingen over jezelf vertellen die nog niet op je blog zijn verschenen. Ja dat is niet zo makkelijk heb dus ook twee dagen zitten denken wat zal ik een opschrijven wat nog niet bekend is van mij.

Ik ga het nu proberen.
1. Ik vind het ontzettend leuk om kleding te ontwerpen, heb dan ook een opleiding hiervoor gevolgd en al 2 trouwjurken naar eigen ontwerp mogen maken wat ik ontzettend leuk vond om te doen.
2. Ik spaar, heel saai, ook postzegels en heb mappen vol met deze stukjes papier met een plaatje.
3. Ook spaar ik al jaren vingerhoeden en heb er een mooi aantal die ik koop als ik op vakantie ga en ik vind degene die ik zie mooi.
4. Ook vind ik het enorm leuk om sieraden te maken wat ik de laatste tijd erg weinig doe.
5. Ook ben ik een enorme fan van het mooi inrichten van mijn huis door inspiratie op te doen uit b.v. de quiltmania, sfeerkamers van woonwinkels en dan vooral de stijl met bruin leren stoelen, donker/midden eiken meubels, gehaakte kleedjes, quilt overal op en in enz.
6. Gek op het maken van kleine cadeautjes voor mensen die ik aardig en leuk vind en ze daarmee zomaar te verrassen. Dat heb ik trouwens van mijn mam die deed dit ook altijd en zat dan net als ik altijd doe hier heel erg van te genieten.
7. Als laatste, deze vind ik lastig want ik heb volgens mij al heel veel verteld maar hier komt er nog eentje: kaarten maken voor de kerst, een verjaardag of scrappen vind ik ook heel erg leuk om te doen.

Ik hoop dat jullie iets meer over mij te weten zijn gekomen en ja dan moet ik iemand aanwijzen die deze award ook verdient. En dan komt ie ik vind dat iedereen die dit blog leest hem verdient maar dat is zo makkelijk dus ga ik toch 2 personen deze award geven en dat zijn:

Ria en Nelleke en hoop dan ook dat jullie hem willen aannemen ben erg benieuwd.

13 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je award!! Wow, wat vind jij veel leuk om te doen. En al 2 trouwjurken! knap allemaal hoor.Dat je graag kadootjes weggeeft weet ik alles van! Je bent een kanjer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zo'n award. En ik begreep het al en lees het nu nog eens dat je een zeer creatief mens bent. En cadeautjes weggeven is altijd leuk. Soms nog leuker dan te ontvangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je Award!! Genieten en een heel fijn weekend, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk Guusje, om zo'n reward te krijgen, ik lees dan ook graag de nieuwe dingen over jou, en postzegels sparen is niet saai hoor, doen wij ook.
  Groetjes van Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je award bezig bijtje. Jeetje wat een hobbies heb jij. Ria en Nelleke ook gefeliciteerd.
  Goed weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd me je award! Wat ben jij creatief zeg. Een trouwjurk helemaal zelf ontwerpen en maken, wat ontzettend knap! Ik heb bewondering voor je!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Guusje ben zeer vereerd dat je mij een award wil geven en pak hem dan ook graag van je aan.En dat je creatief bent dat wisten wij hier allang maar trouwjurken maken is wel andere koek dan hebben de mensen zeker het volste vertrouwen in je creatieviteit.Groetjes en een fijn weekend gewenst Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je bent wat je noemt een creatieve duizendpoot!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jij bent zeker veelzijdig op creatief gebied! Knap hoor!
  Bedankt voor het delen, ik vond het leuk om lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. *P*R*O*F*I*C*I*A*T* met je award!
  Leuk om al 'dingetjes'te lezen. Je bent een geweldig creatieve vrouw!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd met je Award, en leuk om wat meer te weten van je.
  Leuk hoor dat je zo creatief bent.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. van harte met je Award!!
  zo'n duizendpoot als jij hebt hem zeker verdiend!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...