woensdag 1 juli 2009

Mandjes en Dear Jane

Als eerste wil ik jullie de blokken laten zien die ik deze week heb gemaakt van de Dear Jane.


Dit is A3 Hunter's Moon, ik probeer om alleen de achtergrondstof te vervangen zodat ik niet het hele blok over hoef te maken en ik moet zeggen dit lukt me goed. Dit is een lastig blok met de rondingen en punten die toch een beetje netjes moeten worden.


En dit is blok A4 Courtney's Stethoscope.
Het is best lastig om alleen de achtergrondstof te vervangen van de blokken die ik al af had maar tot nu toe is het met nog steeds gelukt dus ik ga er mee door.
En er is ook 1 mandje af. Het is niet veel dit komt vooral door het geheime project waar ik mee bezig ben dat heeft nogal haast dus al het andere komt daardoor even op een laag pitje maar ik blijf iedere week 1 of 2 mandjes maken want het maakt mij niet uit wanneer ze af zijn ik vind het gewoon leuk en een uitdaging om ze te maken.


Fijne zonnige dagen.

6 opmerkingen:

 1. Het is er toch weer 1 mandje ondanks je geheime projekt! Krijgen we die te zien als het af is? (ben niet nieuwsgierig, lol) fijne dag, Else

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben dol op geheime projecten, vooral als ze niet meer geheim zijn. Ik vind dat je heel netjes werkt, het wordt heel mooi! groetjes Peti

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooooiiii!
  En ik denk dat ik weet wat ik in Amerika wil bestellen :) Kijk maar eens op het blog van Blackbird design. Zie je het voor je zo'n sterrenquilt voor de kleindochters?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zowel de DJ blokjes als je mandje zijn erg mooi geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een leuk mandje en sterkte met je Dear Jane blokken veranderen.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...