maandag 13 juli 2009

Civil War

Voor deze maand had ik een heel goed en leuk plannetje bedacht. Elke week 2 blokken maken zodat ik deze keer 6 blokken meer kon laten zien dan de vorige maand.

Het begon met onderstaand blok Anxieties heet het. Ik heb het al drie keer los moeten halen omdat het of op zijn kop zat of gewoon niet paste of ik een stukje kwijt was en dacht hoe kan dat nou hij zit niet goed. Dit betekend wel dat ik heel lang bij dit blok ben blijven steken en hem dus nog steeds niet af heb. Volgende maand hoop ik dat dit wel zo is. Ik heb hem in ieder geval wel goed opgespeld liggen dus ik hoop maar dat het nu wel goed gaat wordt dus vervolgd.Gisteren bedacht ik me door bovenstaand blok dat de maand bijna om was en het dus bijna de 14e was en ik nog geen een blok af had. Normaal ben ik niet zo gauw van dan mar een makkelijk blok maar nu wel dus want ik wilde toch iets aan jullie laten zien dus hier volgen de 2 blokken die ik nog supersnel heb afgemaakt.
John Morgan 


en Baptism


Ik hoop maar dat het de andere leden van de CWDQ club niet zoveel problemen hebben gehad met 1 blok. Morgenavond ga ik bij de leden op bezoek.

10 opmerkingen:

 1. Je hebt er weer twee mooie blokken bij. En dat eerste is inderdaad wat ingewikkeld en bewerkelijk. Ik had het ook willen maken, maar was aan de late kant en heb ook maar wat eenvoudigere gekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms zit het niet mee he! Maar ;-) toch mooie blokjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi je blokjes.En inderdaad er zitten wel wat blokjes tussen met heel wat werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, die friemelstukjes! En dan nog een paar keer overdoen......Petje af!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haastige spoed is zelden goed en soms lijkt een plannetje beter dan het in werkelijkheid is.LOL Maar geeft niks hoor. Die 2 snelle blokken maken veel goed, want ze zijn hartstikke mooi en dat "angst"-blokje komt ook helemaal goed, dat zie je zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anxieties, dat is een kreng van een blok, had ik ook zo'n moeite mee, maar hij zit gelukkig in elkaar.
  Je andere 2 blokken zijn mooi geworden!

  Groetjes
  Ines

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie blokken zijn het geworden !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, oh , dat blok wordt straks een uitdaging....Je andere twee blokken zijn dan wat eenvoudiger, maar niet minder mooi! Groetjes, Nadia

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...