donderdag 5 februari 2009

Wat een pech

Nu dacht ik dat ik er weer een beetje was. Niets is minder waar want wat is er vorige week gebeurd. Wilde nakijken of de poort op slot was bij mijn moeder thuis en kuikel zo van het stoepje af. Dat kan ik helemaal niet gebruiken dus een paar dagen door gestunteld en pijngeleden en toch maar naar de dokter want mijn knie was wel heel erg dik en mijn voet ook. Die vond het verstandig om een foto te laten maken van mijn knie want ze vertrouwde het niet helemaal. Gelukkig niets gebroken kwam eruit, maar wel een zwaar gekneusde knie en verzwikte enkel ofwel ben er doorheen gegaan volgens haar. Dus ik zit hier al een hele week met een ingezwachtelde knie en zere voet te rusten, lopen gaat lastig. Er zit niets anders op dan te lezen, rusten, kijken of ik nog een paar klosjes kan maken, ben zelfs begonnen met een paar mandjes want die vind ik ook erg leuk, veel anders kan ik toch even niet en je moet iets doen om de dag door te komen. Gelukkig is de ergste pijn over.
Ik hoop dan ook maar dat het niet te lang duurt want het huis van mijn moeder moet nog verder leeggemaakt worden. We hebben gelukkig nog 3,5 week maar we zijn er nog niet. En zonder te klagen vind ik eigenlijk wel dat ik nu even genoeg heb gehad.
In ieder geval zal ik as zaterdag een aantal klosjes laten zien.
Verder heb ik het plan opgevat om de Home Sweet Home quilt te maken met de stoffen die ik van mijn moeder heb geërfd want ze had het boek en de stoffen klaar liggen om aan te beginnen zodra te uit het ziekenhuis was. Een mooier gebaar kan ik niet maken ter nagedachtenis aan haar. Zodra ik erbij kan zal ik ze laten zien. Ik vind dat ze hiervoor hele mooie stoffen had uitgezocht.

7 opmerkingen:

 1. Wat klinkt dit vervelend voor je zeg. Maar lekker dat je je niet hoeft te vervelen!! Ik vind het een mooi gebaar naar je moeder wat je wil gaan maken. Ongetwijfeld zullen er wel traantjes vallen maar het resultaat zal er vast mogen zijn! lieve groet Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hei, kijk je nog even op mijn blog? vooral naar één van de laatste commentaren bij de give-away?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ach, wat een pech...ook ik heb er net een week van amper iets te kunne opzitten. Vandaag ging het weer en prompt weer te veel gedaan. Maar een voordeel is dat je toch lekker kan handwerken. Veel beterschap en sterkte vanuit de states

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Guusje,
  Wat een pech voor jou. Je wordt nu wel gedwongen om stil te zitten. Hopelijk kun je met het handwerken een beetje aan jezelf en gedachten toekomen. Maar misschien moet eerst de druk van die 3,5 week weg zijn. Wat een prachtig idee om de Home Sweet Home te gaan maken.
  Ik wens je veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel beterschap, en wat lief van de home sweet home,....
  ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel sterkte en beterschap voor je voet. Wat zal dat een liefdevolle Home sweet Home worden! groetjes Peti

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel veel beterschap, en wat een mooi idee om je moeders quiltplannetje te gaan maken.
  (((KNUFFF)))

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...