vrijdag 20 februari 2009

Giveaway en klosjes

Twee weken geleden heb ik bij haar een bericht achtergelaten omdat ze 3 jaar een weblog heeft. Ze meldde toen dat ze een giveaway ging verloten onder degene die een bericht achter zouden laten. Natuurlijk heb ik dat gedaan omdat ik het heel knap vind dat je al 3 jaar blogt. En wat schetst mijn verbazing ik heb de giveaway gewonnen.
Wat het was was nog een verrassing tot het pakje deze week door de brievenbus kwam vallen en er een allermooist charmpakketje van Moda met de allermooiste stofjes uit te voorschijn kwam.
Ik ben er heel erg blij mee en wil Inge hierbij nogmaals bedanken.Ik ben er nog over aan het nadenken wat voor moois ik hiervan kan maken want ik heb het in gedachten al tien keer goed besteed. Maar eerst nog maar eens een paar keer goed bewonderen en naar kijken want het zijn prachtige stoffen.


Deze week kan ik helaas geen klosjes laten zien die ik heb afgemaakt omdat ik doordat ik weer steeds beter uit de voeten kan, al gaat het allemaal wel erg langzaam, verder ben gegaan met het opruimen van het huis van mijn moeder. We zijn nu bijna klaar nog een week en dan moet het allemaal af zijn en hebben we dat stukje afgesloten. Het zal wel erg wennen zijn want in dat huis ben ik geboren en de vader en moeder van mijn vader hebben er ook gewoond dus ik weet niet beter of dat huis was in onze familie. Ook kom ik er dagelijks langs als ik naar mijn werk ga dus ik blijf het in het oog houden.
Ik hoop volgende week weer klosjes te laten zien want ik moet wel zeggen het is een heel erg fijn werkje voor bij de tv en vooral ook om je gedachten even ergens anders neer te leggen. Erg leuk dus.
Allemaal een prettig weekeind en al heb ik zelf geen klosje kunnen maken morgenavond zal ik een rondje langs de klosclubleden doen om te kijken wat ze allemaal voor moois hebben gemaakt.

17 opmerkingen:

 1. Hoi Gussje, het zijn inderdaad mooie stofjes zeg! We komen volgende week gewoon weer langs om je nieuwe klosjes te bewonderen! Veel succes en sterkte met het opruimen, want ik denk dat er elke keer weer herinneringen boven komen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bofkontje! mooi pakketje.

  Groetjes Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Guusje,
  Mooi pakketje heb je gewonnen. Leuk om in alle rust te bedenken wat je ervan gaat maken. De klosjes komen wel weer.
  Ik wens je veel sterkte bij het opruimen. Hoewel ik het erg moeilijk vond heb ik met mijn zussen soms ook erg gelachen bij het ophalen van de herinneringen. Het blijft moeilijk afscheid te nemen van een huis dat zo lang 'jouw' huis was.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer geen klosjes te bekijken op je blog nou ja volgende week kom ik wel weer langs.
  Leuk pakketje heb je gewonnen, maak er maar wat moois van, klosjes of zo!!! Ha,ha,ha.
  Fijn weekend Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi pakketje, en binnenkort misschien klosjes?! fijn weekend, Else

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is zeker een mooi pakketje dat je gewonnen hebt. Leuk he, om plannetjes te maken wat je ermee zult gaan doen. Klosjes??

  Sterkte met het verder leegruimen van het huis van je moeder. Al die herinneringen zijn ook wel weer goed om een en ander af te kunnen sluiten..

  groetjes, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hoop dat je veel mooie herinneringen aan jullie huis hebt, en dat je het allemaal een plekje in je hart kunt geven. Fijn dat het nu veel beter gaat met je voet! groetjes Peti

  BeantwoordenVerwijderen
 8. mooie stoffen, van die serie maak ik de klosjes, ben er ook weg van. ik wens je veel sterkte komende week, lijkt me moeilijk afscheid te nemen van een plek die zolang van jou en je familie is geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Inge is een lieverd, om zoiets moois te geven!
  Neem alle tijd deze week, die klosjes dat komt wel weer een keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hei Petra, blij dat je blij bent ;-)
  misschien kan je klosjes maken? LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je hebt hele mooie stofjes ontvangen !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Da's een mooi pakketje! Proficiat met het winnen, hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Petra, Wat een mooi pakketje. Het is genieten als je zulke cadeautjes in de bus krijgt. Veel sterkte komende week en ik hoop tot gauw!
  Groetjes
  Berna

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh Petra, wat een bofferd ben jij! Gefeliciteerd hoor met dit prachtige pakketje.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oeps, foutje bij het plaatsen van mijn reactie. Ik wil helemaal niet anoniem zijn, maar gewoon "Inge" en dan niet de Inge van het pakketje hè LOL

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...