zondag 15 februari 2009

Civil War Diary

Oeps, gisteren was de update voor de Civil War Diary, ik ben er wel heel druk mee bezig geweest en door alle drukte van gisteren vergeten een update te plaatsen. Maar hier komt ie alsnog.

Allereerst heb ik deze week van 6 blokken de mallen gemaakt. Ik doe dit met de hand zoals dat zo mooi heet. Ik heb ook al de stoffen uitgezocht en zal deze de volgende maand laten zien.
Verder heb ik een blok af en een andere is in de maak.
Degene die ik afheb is Special Blessings:


Degene die in de maak is heet Rachel's Frustrations

Deze heb ik volgende maand af samen met de andere 6 die waar ik mee gestart ben. De kreukels moet ik nog wegwerken dat komt later.
Vanmiddag ga ik een rondje maken samen met een kop heerlijke aardbeienthee bij de andere CDWQ maaksters om te kijken wat hun voor moois hebben gemaakt.

9 opmerkingen:

 1. Het affe blokje is mooi en je blokje in de maak ziet er ook al goed uit. Wat een goed voornemen: 6blokjes de komende maand, ben benieuwd of het gaat lukken, 6 is véél hoor LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie blokjes hoor.Ook ik maak ze met de hand.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er heeeeeel goed uit. Je hebt nogal plannen! Kan me voorstellen dat met de hand veel voorbereidend werk geeft. Maar het wordt wel heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi blokje. En dat wat in de maak is gaat ook heel mooi worden. Je hebt trouwens wel hard gewerkt met al die malletjes maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben benieuwd of het je gaat lukken om volgende maand 6 blokjes at te hebben. Maar als het niet lukt dan zijn deze alvast heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie blokken deze maand, ik vind het een mooi streven hoor 6 blokken erbij volgende maand, ik kom zeker kijken (laat je niet opjagen hoor, eentje is ook al goed...)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je bent nogal wat van plan: 6 blokjes! Leuk hè, dat werken met de hand. De meeste doe ik ook zo, maar voor sommige blokken vind ik paperpiecen met de machine makkelijker (ik ben gewoon een beetje lui....).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je bent heel wat van plan zeg. Kom volgende maand weer langs om te kijken. Groeten Tineke

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...