woensdag 21 december 2011

Vervolg Zutphen en verjaardag

Als eerste wil ik jullie mijn verjaardagskaarten laten zien.
Zoals elk jaar blijven ze maar binnendruppelen de laatste zat 17 december in de bus.

Deze kaarten heb ik over de post mogen ontvangen:


Verder heb ik het volgende cadeau gekregen:


Een scorpal waar je de leukste doosjes mee kunt maken. Dit vind ik heel erg leuk want veel mensen vragen geld voor hun verjaardag enz. Nu kan dat erg leuk worden ingepakt, ik kan nu ook zelf  enveloppen maken van het papier wat ik zelf leuk vind, jullie lezen het wel ik ben er heel erg blij mee.
De snijmat die erbij hoort heb ik van mijn verjaardagsgeld gekocht. 
Omdat ik nog meer verjaardagsgeld heb gekregen heb ik dit bij elkaar gelegd en een prachtige theepot gekocht van Emma Bridgewater. Deze is nog onderweg en kan ik nu nog niet laten zien.
Een foto volgt later.

Omdat ik afgelopen zaterdag in Zutphen was heb ik van mijn verjaardagsgeld twee  Emma bekers gekocht bij Lies Wonen leuk te vertellen is dat het mijn eerste zijn samen met de theepot, wie weet een begin van een hele nieuwe verzameling. Trouwens sinds kort hebben ze een webwinkel dus mochten jullie nog iets zoeken van Emma kijk daar gerust eens rond ze hebben een erg mooie collectie.


Ik vind ze zo mooi, werkelijk prachtig. 

En ik ben  even bij de Pelikaan geweest, wat is het daar geweldig mooi een echte aanrader om naar toe te gaan als je eens in Zutphen bent.  Daar heb ik de volgende aankopen gedaan, een thee ei want mijn  oude is kapot en heerlijke losse thee.


Dit zijn mijn verjaardagscadeaus, en nogmaals de theepot is nog onderweg dus als die er in laat ik hem ook nog zien want ik vind hem geweldig mooi.

Verder wil ik jullie ook nog heel graag het ontzettend leuke wantje laten zien welke ik van Lida over de post kreeg en nu in mijn kerstboom hangt te schitteren.


Ik vind hem geweldig leuk, Lida heel erg bedankt.

22 opmerkingen:

 1. Wat een leuke cadeautjes. Leuk is dat servies van Emma zag het voor het eerst bij Bep. Ben jij ook zo'n theeleut ik vind het ook altijd lekker. Ik ben 1 keer in Zutphen geweest, Petra Prins, maar wat een leuk stadje is dat. Fijne dag en groetjes ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi lieverd,
  Graag gedaan en wat ben je lekker in de kaarten gezet! Ik ken dat niet, ben benieuwd wat een scorpal precies is, misschien even neuzen bij mijn vriendin, die is een echte scrapster! Die bekers vind ik onwijs mooi, ik ga toch eens op zoek naar wat nieuwe! Heb van mijn laatste een stukje afgebroken! Geniet van al dat moois en die lekkere thee, fijne dag, knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Had ik zeker gemist je verjaardag, maar alsnog van Harte Gefeliciteerd.
  Leuk om mooie dingen van verjaardagsgeld te kopen hè? Is toch anders dan dat je het "zelf"betaald.
  Fijne Feestdagen.
  Gr.Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kado's heb je gekregen! Hele mooie mokken, het zijn precies dezelfde die ik ook graag van mijn verjaardagsgeld wil kopen....En de Pelicaan...ook mijn favoriete winkel als ik eens een keertje in Zutphen ben....Wat toevallig hè! Geniet maar lekker van al dat moois! Groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk geniete nu met jou verse thee in je nieuwe kopjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk al die cadeautjes, geniet er van

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk al die verwennerij, nu geniet nog maar even na

  'Wij wensen jullie van uit Zweden, fijne feestdagen toe, een een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2012

  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog van harte gefeliciteerd. Wat een leuke cadeautjes heb je. En de kopjes van Emma zijn allemaal schitterend. Ik heb mij er laatst ook een cadeau gedaan.
  Geniet van je aanwinsten,
  Groet Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ben je verwend, geniet er maar lekker van.
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige bekers! Ik heb even op de site gekeken...laat ze maar niet uit je handen vallen......Fijne feestdagen gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De Pelikaan, daar ben ik ook een aantal keren geweest.
  Leuke zaak en lekker thee of koffie drinken daar.
  Die bekers zijn echt prachtig! Jammer dat ik er al zoveel heb, de kast is vol.
  Misschien nog ééntje erbij......?
  Kus voor kleine poes.
  Fijne kerst gewenst.
  Groetjes,
  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie dingen heb je gekregen. Zo'n scorpal wil ik ook nog graag eens hebben om op een makkelijke, snelle manier doosjes te maken om mijn zelfgemaakte kaarten in te doen. Wanneer je daar van die bloemen opplakt, worden ze te dik om in een envelop te versturen.
  Die mokken vind ik echt práchtig!!! Toevallig kwam ik ze van de week ook tegen op een ander blog en die vond ik ook al zo mooi. Wel iets voor op m'n verlanglijstje hoor. ;-)
  groetjes, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Zo zeg, je hebt leuke cadeautjes gekregen. Doosjes maken is leuk. Zien we daar ook nog een keertje een foto van?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat ben je heerlijk verwend geworden !!
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Tjonge, ben jij even verwend. Enig om mee te mogen kijken naar jouw cadeautjes. En, je brengt me op allemaal ideeën. Maar, ik denk dat ik voor mijn verjaaardag een dagje Zutphen vraag.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ja leuk is het om doosjes te maken, goed idee van je om er geld in te stoppen. Ik ben sinds kort in het bezit van een silhouette en vind het ook erg leuk om doosjes te maken, gisteren nog een doosje gemaakt voor waxine lichtjes in te doen zie weblog:) Veel plezier met deze leuke hobbie!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Guusje,
  Hier nog een verlate felicitatie
  Wat ben je lekker verwend!
  Ik vind je Emma mokken super, dat word met genot van die heerlijke pelikaan thee drinken zeker als je theepot is gearriveerd
  Freubelgroet, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat heb je geweldige cadeaus gekregen. Daar word je toch heel blij van. Ik zie je al zitten bij de kerstboom met heerlijke thee in zo'n mooie mok.
  Fijne kerstdagen Petra. Geniet van al je mooie spulletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk hoor wat een verwennerij ! ! !

  Gr Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...