dinsdag 27 december 2011

Plannen en cadeautjes

De Kerstman heeft mij nog meer gebracht deze kerst nl. het volgendeDank je wel Joke ik ben er heel erg blij mee.

Verder heb ik heerlijk zitten quilten deze kerst aan de Busy Little Christmas Elves. Nog een klein stukje en hij is klaar op de rand na. Deze week zal ik hem zeker afkrijgen. 
De Stitching for Christmas is nog lang niet af maar ach volgend jaar zijn er ook nog veel weken en dagen om hem af te maken. 

En dan mijn plannen voor volgend jaar. Ik ga eerst mijn Dear Jane afmaken. Daarna Phebe en elke maand een paar blokken maken van Sarah Morrel. En dan is het jaar denk ik wel voorbij.
Ik heb ook met mezelf afgesproken dat ik geen nieuw project meer start voordat ik een heleboel lopende projecten afheb, waaronder ook diverse borduurwerken want het wordt me allemaal teveel.
Ik ga wel verder met het sparen van rode-roze stoffen voor mijn SBS quilt die ik eind volgend jaar hoop te starten. De reden dat ik deze niet maar van de bruin roze stoffen met bloemen is omdat ik het zonde vind van  de stof want de bloemen vallen helemaal weg dus die ga ik gebruiken voor een andere prachtige quilt.

Plannen genoeg dus en het jaar is nog niet eens begonnen.
Nu ga ik weer lekker verder met quilten.

17 opmerkingen:

 1. Oooooh heerlijk al die plannen om je al op te verheugen. geniet er maar lekker van en wij zien vanzelf al de resultaten. en daar verheug ik me dan weer op! Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk he om plannetjes te maken. De moeilijkste vind ik om niet te vallen voor een nieuwe quilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je een hoop van plan! Wel ik wil ook eerst wat dingen afmaken voor ik aan iets nieuws ga beginnen!
  Ik wens je succes met je plannen en veel plezier met de steekjes, knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Genoeg plannen. En het leuke van jouw plannen is dat wij lekker mee mogen genieten.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je verwoordt wat ik ook van plan ben. Hoewel ik wel wat nieuws mag starten, want daarvoor liggen tenslotte de lapjes te wachten. LOL. Vandaag heb ik de laatste steekjes aan een quilt gezet en dat geeft zo'n goed gevoel!
  Morgen laat ik hem/ haar op mijn blog zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijke plannetjes voor volgend jaar!
  En verder wil ik je eigenlijk vanuit de grond van m'n hart zeggen dat ik heel veel bewondering voor je heb. Ik denk dat de kerstdagen niet mee zijn gevallen, zowiezo de hele decembermaand met de verjaardagen van jouw mam en jou, maar je doet het toch maar!
  KLASSE!
  Je bent een geweldig mens!
  Zo, dat moest ik even kwijt,...
  ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk toch, al die plannen. Ik ben ook "oude" werkjes aan het afmaken, en dat geeft veel voldoening. En weet je wat zo leuk is: als je iets afmaakt mag je ook weer iets nieuws beginnen. Toch?
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekkere kadootjes en heerlijke plannen en weer een vol nieuw jaar voor de boeg. Groetjes van Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke plannen allemaal, hoop dat je alles af gat krijgen, en anders loopt het gewoon door naar het volgend jaar. veel plezier
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk die plannen. Geniet maar van je mooie activiteiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik hoop dat je deze plannen waar kunt maken,mij lukt dit nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Joh, wat een plannen allemaal. Toevallig ben ik mij ook eens gaan verdiepen in de invulling voor volgend jaar. Ik heb veel, allemaal hele leuke, plannen liggen. Helaas is de tijd vaak een spelbreker. Zal dus een keuze moeten maken, alles tegelijk kan tenslotte niet.
  Veel plezier met je plannetjes.
  Groet Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat vind ik zo gezellig van deze tijd!! Al die leuke plannetjes maken. Wat boffen we toch dat wel al dat leuks in het vooruitzicht hebben!!
  :o))

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke plannetjes heb je gemaakt. Ik herken het wel. En het leuke als iets klaar is dat wij het weer mogen zien. fijne dag groetjes ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heerlijk om zo al jouw plannen voor het nieuwe jaar op een rijtje te zetten. Ik zou het niet durfen, want er komt te dikwijls iets anders (soms leukers) op mijn pad

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lekker zitten quilten en plannen maken. Fijn hoor dat je weer zo heerlijk positief verder gaat, na zo'n moeilijke tijd!
  groetjes
  Jane

  BeantwoordenVerwijderen
 17. ik heb ook het goeie voornemen niet direct iets nieuws te starten en af te werken! benieuwd hoe lang we het volhouden!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...