vrijdag 8 oktober 2010

Zal ik jullie eens iets vertellen

Vandaag ben ik met de trein naar onze hoofdstad gegaan. Ik wilde heel graag de LIB quilts zien die daar, zoals ik had begrepen tentoongesteld werden. En ik kan jullie vertellen het zijn stuk voor stuk plaatjes. O waar ik geweest ben natuurlijk bij Den Haan en Wagenmakers.Daar zijn vandaag en morgen de open dagen. Wat een prachtige quilts, lapjes, stitcheries, applicaties en nog veel meer heb ik gezien. Fantastisch gewoon. En ja ik was een poosje geleden al gevallen voor de LIB quilt. Ik vind de stitcherie ontzettend leuk en mooi, net als de teksten die erbij horen. Kortom ik ben ervoor gevallen en wil hem deze winter heel graag gaan maken. Aangezien rood en blauw mijn lievelingkleuren zijn heb ik ook voor deze kleuren gekozen en zal die van mij in deze prachtige kleuren gemaakt gaan worden.

Ja ik heb ook nog wat aankopen gedaan, de lichte lapjes waarop de stitcherie komt, hier zit een heel subtiel lichtblauw kriebeltje in en en een prachtige donkerpaarse stof voor de sashings. En weten jullie wie mij heeft geholpen, juist Annelies. Eindelijk heb ik haar in het echt ontmoet en ik vond het ontzettend leuk, ook heb ik kennis gemaakt met Josephine en Elsbeth. Dames ik vond het geweldig om jullie in het echt te ontmoeten.


O ja weten jullie wat ik ook in het echt heb gezien, de quilts van Ingrid.
Wat zijn ze mooi om in het echt te bewonderen, gewoon prachtig en er was nog heel veel meer te zien. Dus als jullie maar eventjes tijd hebben kan ik jullie aanraden om een bezoek te brengen aan deze winkel. Het is er prachtig.

18 opmerkingen:

 1. Ik ben je misgelopen. Ik hoorde van Annelies dat je was geweest. Ik was er om ongeveer 12.15 uur.
  Succes met LIB.
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige lapjes!! Leuk dat je ookmet de LIB gaat beginnen. Leuk rood en blauw. En die paarse shasing wat apart! Goede keuze hoor. Leuk dat je Annelies trof. Dan gaat zo'n blog de volgende keer nog meer spreken he!Had ze ook graag in het echie willen bekijken maar helaas. Geniet van je mooie lapjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt een gewledige dag gehad, lees ik. En heerlijk lapjes gekocht. En de LiB: ik heb die ook voor deze winter op het programma staan. Ik heb alleen nog maar de stof waarop de stitchery komt. De rest zie ik van zelf wel. Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt een fijne dag gehad. En dan ook nog zulke prachtige stoffen gekocht. Succes met de LIB.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zal helaas niet lukken, maar fijn dat jij wel kon gaan en wat heb je gave stoffen gekozen! Rouenneries volgens mij, de nieuwe serie! Ben benieuwd hoe de jouwe er uit gaat zien, de mijne ligt even stil, te druk met andere zaken. Jammer dat je te ver weg woont, had gezellig geweest als je mee kon doen met de Phebe! Veel plezier met deze beeldschone lapkes!! Fijn weekend, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige lapjes heb je gekozen voor je LIB. Jouw kennende wordt het vast weer een prachtige quilt. Ik vind trouwens je Daisy van het blogje van gisteren ook helemaal prachtig. Zulke knoopjes maken het echt af.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, wat een heerlijke aankopen. Hier ligt het boek ook te wachten, vindt hem ook zo mooi. Nu lekker genieten van je aankopen en we zien vast binnenkort de eerste steekjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. LEUK dat je ook de LiB gaat maken, mooie lapjes hebben jullie uitgezocht samen! Jammer dat ik je net gemist heb, groetjes Else

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Guusje, wat een fijne dag en hele mooie aankomen: prachtig kleurtjes! Je LIB wordt zeker ontzettend mooi. Ik zet door met mijn vierkantjes!
  Fijne weekend!
  kusjes
  Valentina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Petra wat was het gezellig je te ontmoeten ! Het gaat vast een prachtige Life is Beautiful quilt worden !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ha Petra, dus dit wordt een volgend project! Leuk dat je in A'dam bent geweest en kennis hebt gemaakt met de dames daar... Je hoeft je niet te vervelen komende winter. En de LiB is heel afwisselend om te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mij trof je even terwijl ik een bliksembezoek bracht. Heb je nog meegekregen dat ik vervolgens mijn auto niet meer van de stoep kreeg vanwege lege accu??
  groeten, Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Tja, het is een hele leuke winkel.
  Leuk dat je de LIB ook gaat maken, je hebt er ook hele mooie lapjes voor gescoord.

  Groetjes,
  Marga♥

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wat leuk zon hele reis om dat moois en de lieve mensen te zien.

  Geweldige aankopen dat moet wel een mooi quilt worden !!

  fijn weekend !!... MM

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke lapjes! Die winkel lijkt me inderdaad prachtig. Maar wachten totdat ik weer in Nederland kom!
  Nu moet ik eens gaan kijken wat de LIB quilt is!
  groetjes
  Jane

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk dat je ook de LIB ga maken. Je hebt er mooie stofjes voor gekocht.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb weer even bijgelezen en ik ben toch wel een beetje jaloers. Zoveel moois gezien en prachtige lapjes gekocht. Ik zou willen dat ik iets dichter bij A'dam woonde en ook van het moois had kunnen genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een mooie lapjes heb je gekocht, mooie winkel is het.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...