zaterdag 12 juni 2010

Kloslap en waar ik nog meer mee bezig ben

Jullie zullen wel denken wat is het toch rustig hier. Het klopt dat ik geen logje heb geplaatst deze week want ik was heel erg druk met het quilten van de Twinkling Stars. Nog 1 hoekblok en de rand te gaan

En dan is hij af. Dit hoop ik volgende week voor elkaar te krijgen. En ja dat quilten daar kun je heel erg druk mee zijn maar ook met

Het dubbelen van de kloslap want een lap is het. Ook heb ik voor de tussenvulling gekozen voor wol. Dat is heerlijk soepel alleen wel moeilijk te plakken


Dus eraf weer erop, nieuw tape gehaald terwijl ik toch tape had van een bekend en goed merk maar deze wilde niet plakken of zou het aan het weer hebben gelegen, vochtig en drukkend warm


want als je met zo'n lap in deze temperatuur bezig bent kan het wel eens zijn dat het extra warm is. Maar goed het is uiteindelijk met extra lijmklemmen toch gelukt. De lap is gedubbeld. Ik heb nog heel veel stof over van de achterkant die ik ergens anders voor wil gaan gebruiken.


Even kijken of dit kan tzt zien jullie waarvoor ik denk dat het wel eens mooi kan worden.


En ja hier is ie dan gedubbeld en wel wachtend op zijn beurt om gequilt te gaan worden. Ik heb er zin in, nu nog even op zoek naar het juiste garen en dan gaan we op weg. Intussen wordt er af en toe een Sjaan blokje gemaakt want die ligt gezellig te wachten op haar beurt tot ze ook even mag.
Om het af te maken ben ik vandaag in dit lekkere weer eens even naar de stad geweest bij ons waar Aaltjesdag in volle gang is, dit is altijd een dag voor oude ambacht volop gezelligheid in de stad en in de haven, de molen en op de boulevard. Het begin van het seizoen wordt hier ook altijd mee ingeluid. Ontzettend druk, erg gezellig en veel te zien. Natuurlijk ben ik weer mijn toestel vergeten maar ik ga het goedmaken aan het einde van het seizoen zijn hier de visserijdagen waar ik ook naartoe ga en dan zal ik een paar plaatjes schieten om jullie te laten meegenieten van de pracht van het oude waar ik zo dol op ben.
Voor nu een heel fijn en gezellig voetbal weekeinde toegewenst met veel zon en gezelligheid.

15 opmerkingen:

 1. Daar ben je zeker de hele week druk mee. Prachtige projecten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat schiet lekker op Petra. Nog even doorbijten en dan heb je weer een AFFO! En die kloslap ziet er ook heel mooi uit hoor. Dat groen past er mooi bij. Ben benieuwd wat je plannen daarmee zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent wel druk bezig.Een heel karwei hé om zo'n kloslap te dubbelen,heel mooi is ie al en nu nog quilten,daar gaat ook wel wat tijd inkruipen,succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. o wat wordt hij mooi! Ik kan me voorstellen dat je zo snel mogelijk wilt gaan quilten - het is een plaatje! Ik ga snel nog wat klosjes maken want de mijne moet ook ooit af (nog maar een kleine 400 te gaan :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat gaat snel!!! Je klosjequilt ziet er prachtig uit zo...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijk logje heb je geschreven! Je bent zo lekker bezig met quilten en dubbelen.De klosjes worden mooi zo met de rand eromheen. Bij mij wil het quilten maar niet opschieten :-( groetjes Peti

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem nu al prachtig worden Guusje, het lijkt me ene hele klus om hem door te quilten, vooral op die punten waar alle klosjes bij elkaar komen in het midden.

  groetjes, Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is een pracht van een quilt. Maar ik kan me voorstellen dat het een aardige klus was om het te spannen en te rijgen. welke lijmklemmen gebruik je? Ik vind dat toch wel erg handig.
  Succes met het goede garen zoeken en het quilten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat kan je wel zeggen dat je druk bezig bent geweest. Beide worden erg mooi.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat je lap gesandwiched is. Wol is heerlijk licht, maar ik ben er allergisch voor, dus hou het bij Hobbs.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooie kleuren heb je gebruikt voor je klosjes lap. Ik had deze nog niet af gezien, maar het is een plaatje. Net als je sterren trouwens. Je hebt de vaart er lekker in.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het ziet er prachtig uit, maar dat quilten wordt nog een hele klus.
  Groetjes Berbel

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een heerlijk gevoel dat de klosjeslap nu gedubbeld is. Dan kun je aan het leuke werk beginnen.
  Ik vind je sterrenquilt zo mooi. Ben heel benieuwd hoe deze er straks uitziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. en....schiet het al op met het quilten? Waarschijnlijk is het te warm geweest he?

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...