zaterdag 19 december 2009

Winterklosjes

Deze week heb ik alle klosjes getekend en geknipt die ik volgens mijn berekeningen nog moet maken. Ik had me iets verteld en moet er nog iets meer dan gedacht maar dat geeft niet het einde is in zicht. Hieronder zien jullie de geknipte klosjes klaar liggen. Ook heb ik er nog 4 af kunnen krijgen. Wie weet is volgende week het bakje leeg en zijn ze allemaal af. Of dat lukt?

Verder heb ik de klosjes die inmiddels klaar zijn en liggen te wachten tot ze aan de grote lap gezet mogen worden erbij gezocht en eens gekeken wat een stapel het al is en de stof voor de binnenste en buitenste rand opgezocht om te kijken of het nog steeds mooi bij elkaar past en ik moet zeggen ik vind van wel. De lichte wordt de binnenste en de donkere de buitenste.


Ook had ik nog een hele grote lap achterkantstof liggen. Het is een mooie antieke kleur. Eigenlijk had ik deze voor een andere gekocht maar dat gaat niet door want bij veel nadenken en kijken ben ik tot de conclusie gekomen dat het niet mooi is. Bij deze echter vind ik het wel wat hebben. Wat vinden jullie?


Ben ik toch niet tevreden dan zal ik volgende week nog op pad moeten, voor straf, om een andere mooie achterkant te kopen voor deze want ik verwacht dat hij nu toch echt wel bijna klaar is.
En dan liggen er alweer twee mooie nieuwe projecten te wachten waar ik mee wil beginnen in het nieuwe jaar. Eentje heb ik al bekend gemaakt de twee die volgt nog, ik laat het jullie gauw weten.
Maar eerst de Angels Story quilten en de kerstkaartenhanger afmaken.
Allemaal een fijn zonnig en wintersweekeinde toegewenst.

11 opmerkingen:

 1. Leuk al je klosjes samen,en nog heel wat geknipt.Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er zitten zoveel kleurtjes in de klosjes dat er natuurlijk heel veel bij kan. De achterkantstof lijkt me heel mooi maar je mag natuurlijk altijd voor straf op pad om te zien of er nog iets mooiers te koop is. ;)
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een mooie klosjes, succes met beslissen! En wat voor straf naar de quiltwinkel, mag ik mee (lol) Tot klos, Else

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een kwestie van: klosje na klosje na klosje hihi. Tja, een beetje straf van tijd tot tijd kan echt geen kwaad, wie weet is er toch nog een mooierderder stof te vinden hihi! Succes!! Mooie avond nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi allemaal zo bij elkaar. Ben heel benieuwd hoe hij uiteindelijk gaat worden. Fijn weeekend verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O, oo dat gaat al op schieten, het wordt een mooiequilt.
  De keuze van de stof vind ik prachtig, al die kleuren combi's.

  Fijn zondag verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vinde de achterkantstof er prima bij passen, heeft dezelfde uitstraling als de klosjes. Fijn gevoel he als iets bijna af is. Ben benieuwd naar je nieuwe project.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het een mooi kleurtje voor de achterkant. Enne... met zo'n weer kun je toch nauwelijks op nieuwe uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het zijn hele mooie klosjes , wordt wel nieuwsgierig als het straks helemaal af is .

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind de achterkant-stof bijna te mooi om als achterkant te dienen....
  Leuke klosjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...