woensdag 25 november 2009

Mandjes en Love Letters

Heel erg natuurlijk want ook deze week weer geen mandje gemaakt, dit komt omdat ik erg druk bezig ben met het afmaken van mijn klosjes, het doorpitten van de Angels Story, het maken van kerstkaarten en broeden van plannetjes voor 2010 want ik wil volgend jaar de projecten maken waar ik allemaal mee begonnen ben.
Wel vond ik in een nieuwe aankoop waarover hieronder meer een prachtige afbeelding van een prachtige mandjesquilt. Nee ik begin er (nog) niet aan maar ik vind hem mooi.


Verder heb ik mezelf een cadeautje gedaan en voor onderstaande quilt stof besteld.


Deze heet Love Letters en staat in het boek As the Cold Wind Blows van Blackbird Desings. Ik vind hem al sinds ik het boek in bezit heb ontzettend mooi en heb vorige week de stoute schoenen aangetrokken en stof besteld voor dit project. Het is de bedoeling er in januari mee te starten zodra ik de groene sampler en Angels Story heb doorgepit dus ik moet hard doorwerken.

De stof die ik hiervoor wil gebruiken is Moda Blessings. Vanaf het moment dat ik het zag was ik er helemaal weg van en hier is het dan:


Prachtige warme kleuren, prachtige stoffen. Plaatjes zeggen meer dan woorden.


Nu nog even de twee boeken die ik een poosje geleden heb besteld. Ze stonden al heel lang op mijn verlanglijstje en nu heb ik ze. Ze zijn werkelijk prachtig als je van appliceren en warme kleuren en country stijl houdt. Echt een aanrader. In het boek Simple Blessings staat de mandjesquilt waar ik hierboven een foto van liet zien.


En nu gauw verder met schoonmaken, klossen en huiswerkmaken en natuurlijk een bezoekje brengen aan alle mandjesmakers.
Ps ik heb een prijs gewonnen bij Inge, ben er erg blij mee. Kijk ook eens bij haar ze maakt geweldige mooie dingen.10 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dingen Guusje! helemaal mijn stijl, zowel de boeken als de stoffen, ik heb er een charmpakketje van, de mandjesquilt vind ik ook echt geweldig!

  groetjes, Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi project ga je in Januari starten!! Je stofjes zijn super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh Petra wat een mooie aankopen. Zowel de boeken als de stofjes zijn heel mooi! Engefeliciteerd met je prijs. Ik las het gisteravond al. Leuk voor volgende winter ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kijk met half gesloten ogen naar je mooie aankopen. Zou dat helpen tegen de verleiding? ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OOO dit vind ik schitterende quilts.
  En je hebt er al mooie stoffen voor.

  Dus nog eeeeven geduld, moeilijk !!!;-))

  marian'ne m

  Leuk hé een prijs winnen !!;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is het toch heerlijk nieuwe ideeën op te doen.
  Mooie stoffen !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nu met dat mooie patroon van die quilt heb je toch mandjes laten zien! Wat een schitterende stoffen heb je gekocht, ik toevallig gisteren ook een aantal kleine lapjes van de serie Moda Blessings en wat van de Rouenneries, dat boek lijkt mij ook heel mooi, maar ja!! Nog een boek, oh waar moet ik ze straks allemaal neerzetten! Zal het aan de Sint vragen! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hallo Guusje je maakt mij en de andere lezers wel lekker om zulke mooie dingen te laten zien.boeken en stofjes we zullen ze nooit genoeg hebben [volgens onszelf dan]maar er moet toch ook wel weer eens wat afgemaakt worden anders is het niet bij te houden. groetjes en een fijn weekend gewenst van Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Guusje , geweldige mooie stofjes heb je gekocht, ikhoop voor je dat je tot Januari kan wachten, het lijkt mij heel moeilijk.
  En je heb ook prachtige boeken gekocht.Heel veel plezier er mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een pracht project ga je starten. Ben benieuwd. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...