zaterdag 14 november 2009

Civil War, klosjes en diversen

Vandaag is het weer de 14e dus tijd om te laten zien wat ik allemaal heb gemaakt de afgelopen maand.

Ik heb een blok af en ben er met eentje bezig. Degene waar ik mee bezig ben is Hungry Soldier.


                                                         Degene die ik af heb is Dark Gloom.


Verder heb ik niets gedaan want ik heb een kleine terugslag gehad van alles wat me afgelopen jaar is overkomen en wat er misschien nog gaat gebeuren.

Afgelopen week was ik vrij en heb toen een heleboel leuke dingen gedaan om een beetje uit het dipje te kunnen komen en dat is redelijk gelukt. De moeilijkste maand moet nog komen nl. december. Sowieso is dat al een moeilijke maand als je dierbaren in de loop van een jaar hebt verloren want dan komen deze feestdagen voor de eerste keer zonder deze personen.
Voor mij wordt het extra moeilijk want ik ben in december jarig en mijn lieve moeder 2 dagen eerder dan mij en dat allemaal net na Sinterklaas.

Nu wil ik niet klagen ik heb gelukkig heel veel lieve mensen om me heen en ik zal ook hier wel weer doorkomen maar ik zie er toch wel een beetje tegenop om mijn verjaardag te beleven zonder mijn moeder en broertje. Verder ben ik ook blij met de steun van jullie allemaal waarvoor ik jullie nogmaals wil bedanken. Het heeft me steeds weer op de been gehouden, de lieve woorden, complimenten enz. terwijl ik jullie niet eens persoonlijk ken. Hierdoor heb ik steeds mezelf weer opgepakt en ben verder gegaan met het creeren van allerlei quilts enz.

Ook zit de kans er nog in dat ik volgend jaar januari/februari te horen krijg dat ik ontslagen wordt want in de loop van juli heb ik te horen gekregen dat ik overgeplaatst werd naar een nieuw bedrijf. Tot zover kon ik het nog een beetje aan, afgelopen week echter kreeg ik dus te horen dat er een hoop mensen ontslagen zouden worden in dat nieuwe bedrijf en of ik daar ook nog bij zit dat horen we in januari/februari. Dus er komt weer een spannende tijd aan.

Genoeg hierover, ik wil niet zielig overkomen het gaat hier over handwerken of quilten en leuke dingen maken die mij er het hele jaar al doorgesleept hebben dus ga ik daar maar met veel plezier verder mee.

O ja, de klosjes komen morgen.

Allemaal een fijne dag.

16 opmerkingen:

 1. Hoi Guusje,
  Meid kop op, heb sinds 1 augustus geen baan meer en solliciteer mij gek, maar ik heb nu extra veel tijd voor mijn hobbies en dat is na jarenlang keihard werken, geweldig! Wens je wel veel sterkte op die moeilijke dagen, maar bedenk ze zijn alleen niet meer hier, maar wel altijd bij je!
  Je blok is prachtig en gebruik jij mallen voor je blokken? Dat lijkt mij heerlijk, ik tob wat af!
  Knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Guusje,

  Zal heel hard voor je duimen dat je niet bij de ontslaggolf ziet. En wat betreft december, heel veel sterkte. Brand maar veel kaarsjes.

  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi blokje weer.
  En ja decembermaand feestmaand maar niet voor iedereendenk ik dan.Voor mij ook de eerste kerst zonder ons pa.
  Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hei, ik hoop dat je in het zetten van steekjes op de quiltlapjes een beetje troost mag vinden! dikke knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi, Je hebt het niet makkelijk gehad het afgelopen jaar en het valt ook niet mee om de feestdagen te moeten vieren zonder je moeder en je broer. Maar bedenk wel dat ze wel bij je zijn ook al zijn ze niet hier. Maar het zal wel moeilijk worden. Ik wens je heel veel sterkte en hoop dat het voor je meevalt. Veel liefs, Mascha
  Ps: je blokken zijn erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Petra, Na alle verdriet van dit jaar ook nog de spanning van een wel/niet ontslag. Het zit je niet mee. En dan de decembermaand. Ik kan me voorstellen hoe akelig die dit jaar voor je moet zijn en dat je die het liefste zou willen overslaan.Ik hoop dat jij en je schoonzus een beetje steun kunnen zijn voor elkaar en zoals ik al eerder zei, je mag me altijd bellen of het nou goed of niet zo lekker met je gaat. Tot woensdag en sterkte meis. Liefs Berna

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vergeet ik toch te zeggen dat je blokken mooi zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Toch een mooi blokje geworden. Sterkte voor de decembermaand!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi blokje. Heel veel sterkte met alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt inderdaad aardig wat voor de kiezen gehad. En dan ook nog misschien je baan verliezen. Geen fijn vooruitzicht. Fijn dat je wat leuke dingen hebt kunnen doen om je gedachte te verzetten. Hopelijk geeft quilten je ook veel troost en afleiding. Deze blokjes zien er in iedergeval veel belovend uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dikke tranen heb ik gehuild op mijn eerste verjaardag zonder mijn papa. Dat is normaal, toch? Veel sterkte met alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Sterkte meid. December zal niet meevallen maar deze dagen kun je al je goede herinneringen aan je moeder ophalen. Ze zal in die herinneringen altijd bij je zijn. Hopelijk begint 2010 goed voor je, ik zal voor je duimen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lieve Guusje,
  Het zal niet meevallen die decembermaand voor jou. Het is erg veel om in een jaar tijd en je moeder en je broer te moeten missen. Ik voel met je mee. Zo'n naar bericht over je werk kan je dan net even verder de dip induwen. Ik hoop van harte dat de ontslaggolf aan jou voorbij mag gaan!
  Veel sterkte de komende maanden!
  Liefs,
  Balsemien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Guusje.

  Je affe blokje en je blokje in wording zijn allebei heel mooi.
  Graag wil ik je de komende maanden ook heel veel sterkte toewensen. Het zal zeker niet meevallen, vooral de feestdagen blijven altijd moeilijk, maar als ik jouw verhaal zo lees, denk ik wel dat het je zal lukken deze maand goed door te komen.
  Wat je dat gedoe op je werk betreft, ook dit is heel erg vervelend en eigenlijk kan en wil je dat er niet bij hebben, maar ook dit komt allemaal wel weer goed. Alles heeft alleen heel veel tijd nodig, weet ik uit ervaring. Blijf maar lekker quilten, het verzet in ieder geval je gedachten.
  Nogmaals veel sterkte hè en lekker alles van je afschrijven als je er behoefte aan hebt.

  Liefs,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 15. December is voor veen een moeilijke maand. Mijn vader is 7 jaar geleden overleden en nog steeds heb ik het er met de feestdagen heel moeilijk mee.
  Ik wens je heel veel sterkte !

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Prachtig mooi CWDQuilt blokje heb je gemaakt! Sterkte de komende periode!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...