woensdag 7 oktober 2009

Mandjesdag

Ja er zijn weer mandjes gemaakt. Zijn het er veel, nee maar 1,75. Wel heb ik de stoffen die ik als achtergrond hier onlangs voor heb gekocht bij elkaar gezet met hierop het ene mandje wat helemaal af is en het mandje wat in de maak is.Ik zie nu ook dat het mandje in de maak weer los moet want het zit niet helemaal goed in elkaar, maar dat mag de pret niet drukken ik heb er weer gevoel bij en krijg het weer terug en vind het erg leuk om te maken. De andere mandjes die ik zou maken, jullie weten wel de kleine daar ga ik even niet verder mee want ik ben nog met teveel bezig en als ik meer doe dan nu dan komt er niets meer uit mijn handen en dat is zeker niet de bedoeling.
O ja de stand tot nu toe is een schamele 7 mandjes maar dat komt natuurlijk doordat ik er een hele tijd niets aan heb kunnen doen. Mijn streven is om elke week min. 2 mandjes te maken.
Ik hoop dat ik dit kan blijven volhouden want ik heb nog steeds dagen dat er helemaal niets uit mijn handen komt en ik echt niets kan. Mij is verteld dat dit langzaamaan beter wordt dus laten we daar dan maar vanuit gaan en ik heb er helemaal geen haast mee, het is omdat ik hem erg mooi vind en een soort van therapie op dit moment.
Wat ben ik toch blij dat ik de lapjes heb ontdekt. Nu genoeg hierover ik ga vandaag een rondje doen langs de andere mandjesclubleden eens kijken wat hun voor moois in elkaar hebben gezet.

Fijne dag.

10 opmerkingen:

 1. Het zijn toch weer twee mandjes Petra. Gewoon in je eigen tempo doorgaan. Het is toch geweldig dat je weer meedoet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ieder mandje is er een.
  Zolang je er maar plezier in hebt.
  Maakt niet uit hoelang je er over doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik dacht dat je naam Guusje was maar dat is Petra zie ik nu.
  Komt door de naam van het blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. bedankt voor je 3 reactie's ;-)
  Ben ook blij te lezen dat er bij jou ook wel eens uitgehaald moet worden. Denk soms wel eens dat mij dit alleen overkomt.
  De mandjes zien er mooi uit hoor.
  Nog een fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het hoeft toch helemaal niet snel, elk mandje is er eentje! En bijna 2hele leuke deze week. Je achtergrond stofjes zijn erg mooi, je kan voorlopig door (lol) fijne dag, Else

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klosjes, Mandjes, Blokken, hallo mevrouw het hoeft niet allemaal tegelijk hoor! Pffftt, al ben ik nu weer 100% ik zou dan ook uit moeten kijken om niet over de kop te gaan! Maar alles ziet er piekfijn uit en je geniet er toch van en dat is het belangrijkste!
  Nog veel plezier met je lapjes,
  Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie mandjes en goed te horen dat je er plezier in hebt !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie mandjes!! En goed dat je de andere in de wachtkamer hebt geparkeerd. Geeft ruimte in je hoofd en dat werkt veel prettiger.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke mandjes erbij. Petra!
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...