zondag 31 mei 2009

Klosjes, Home Sweet Home en nog een project...

Als eerste wil ik jullie graag een groot deel van de stoffen laten zien die ik heb gevonden tussen de stoffen van mijn moeder en mezelf en waarvan ik de quilt Home Sweet Home wil gaan maken. Dat ik ze bij elkaar heb gezocht en laat zien betekend dan ook dat ik er graag aan wil gaan beginnen.Er zitten ook twee stoffen bij die ik gisteren op de Open Dag bij de Quiltkelder in Putten heb gekocht. Het was daar erg gezellig en lekker druk en er was heel veel te zien. Er werden demonstraties gegeven met de nieuwe strikmakermal, bolletjesmaker en roosmakermal van Clover, er werd getoond hoe je heel mooie dingen kan maken met alle soorten hexagonnen, er werd getoond hoe je een landschapsquilt kon maken met de naaimachine, ook werd er voorgedaan hoe je de mailart kaarten kon maken en Atelier Hestia was aanwezig. Zij zijn gespecialeerd in het machinaal doorquilten. Ze hadden dan ook een aantal prachtige voorbeelden bij zich. Tevens kun je daar je quilt laten spannen en doorrijgen .
Ook werden er van alle workshop en cursussen van het afgelopen seizoen werkstukken getoond. Dit was weer heel erg mooi. En wat heb ik thuis laten liggen, jawel mijn fototoestel anders had ik foto's kunnen laten zien van alle prachtige werkstukken die een ieder gemaakt had en werden getoond. Verder kon je je meteen opgeven voor de cursussen en workshops in het nieuwe seizoen. Op 30 augustus is er weer een open dag dan ga ik er waarschijnlijk weer heen en zal mijn fototoestel zeker niet vergeten.

Hieronder zien jullie het middenblok van de cottage uit het boek You're Invited van Blackbird Designs. Ook hier ben ik aan begonnen. Wat ik vind het heerlijk om als ik veel zorgen heb te handwerken en aangezien ik een reumasoort heb moet ik veel afwisselen daarom ben ik altijd met zoveel tegelijk bezig. Zodra ik hier verder mee ben laat ik jullie dit ook natuurlijk weer zien.En als laatste de klosjes update. Door alle drukte ben ik gisteren helemaal vergeten te laten zien dat ik ook deze week heb gewerkt aan de klosjes en er weer 5 bijheb. Het gaat gestaag door en ik vind het nog steeds heel erg leuk om te doen.

Nu straks eerst op verjaarsvisite en dan ga ik gauw een rondje maken langs de andere dames van de klosjesclub om te kijken wat hun allemaal weer voor moois hebben gemaakt deze week.
Alsnog fijne Pinksterdagen.

3 opmerkingen:

 1. Je klosjes zijn mooi en de stofjes die je bij elkaar hebt gezocht voor de Home Sweet Home quilt vind ik prachtig, zo bij elkaar. Veel succes en plezier met het maken van deze quilt. We zien hem vast nog wel voorbij komen in de diverse stadia. Toch?

  groetjes, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie stoffen heb je bij elkaar gezocht, hou je ons op de hoogte? En je klosjes toppie! Nog een fijne 2e pinksterdag, tot klos Else

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je klosjes zien er mooi uit, de stofjes voor je home sweet home quilt passen goed bij elkaar, leuke kleurtjes heb je uitgezocht.
  Jammer dat je je foto toestel vergeten bent op de opendag in putten maar ja de volgende keer beter.
  Fijne pasen Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...