zondag 25 september 2011

Phebe en wat ik verder heb gedaan deze week(en)

Zoals jullie weten ben ik heel druk bezig geweest met het opknappen- ruimen van mijn huisje.
Er is veel weggegaan en wat is dat heerlijk zeg het schept ruimte, overzicht en nieuwe energie.
Afgelopen week had ik het plan om de top voor de Pockets of Posies quilt opnieuw nu goed in elkaar te zetten dat ging goed tot dinsdag, ik kwam thuis van een eerste werkdag na mijn vakantie en vond een folder van een grote doe het zelf winkel in mijn bus en zag, heel toevallig natuurlijk, dat het spul wat ik in de gang op de muur wilde doen zo in de aanbieding was dat ik meteen het behang van de muren ben gaan afhalen, spul gehaald en aan de gang. Resultaat van een klein weekje werken  een prachtige gang met fantastisch mooie opgeknapte muren. Ben er helemaal blij mee. En ik ben nu zo goed als klaar in huis.Oke mijn slaapkamer moet ooit nog een keertje maar dat is niet noodzakelijk. Ook uit mijn kleine gang kwam weer het nodige, er lagen wel 10 paraplu's waarvan er nog eentje toonbaar was en echte werkte dus jullie snappen het al ook dit is opgeruimd.
Alleen de foto's van mijn overgrootouders, de vaders en moeders van mijn opa en oma moeten nog worden opgehangen want dat zijn hele bijzondere foto's die ik daar weer heel graag wil ophangen, zodra dit is gedaan zal ik jullie het resultaat laten zien.
Gevolg weer niet veel gedaan aan de P.O.P. Wel hebben we afgelopen vrijdag bee van de Vlotte Naalden gehad bij mij thuis en dom dom dom helemaal vergeten foto's te maken volgende keer beter.

Gisteren op pad naar hier:

Petra Prins dus naar de Phebe groep. Ik was er al eerder omdat ik een afspraak gemaakt had met Marian om elkaar eens te ontmoeten en haar prachtige Phebe in wording in het echt te zien en geloof met in het echt is hij nog mooier dan op de foto. Maar er waren in die groep nog meer dames die mij hun bijna affe en Phebe in wording lieten zien. Werkelijk prachtig allemaal. En wat zo leuk is allemaal verschillend, ieder in zijn eigen stijl en smaak. 

En hier komt dan mijn Phebe is wording. Ik ben opnieuw begonnen omdat de eerste achtergrondstof die ik had gekozen wel erg mooi is maar iets te donker naar mijn zin.  En nu nu vind ik hem helemaal mooi worden.


Deze week wordt het heerlijk prikweer en ik ben zo goed als klaar in huis dus er zullen hier en daar wel heel veel steekjes gezet gaan worden en ik heb er ook weer zin in. Ik had de laatste tijd nl. eigenlijk niet zoveel zin maar gelukkig is dat weer over vooral nu ik weer zoveel mooie quilts in wording heb gevonden in doosjes en zoveel moois voorbij zie komen op jullie blogs.

19 opmerkingen:

 1. Wat een goed gevoel geeft het hè als het opgeruimd en opgeknapt is...
  Ben hier aan het poetsen en moet zeggen zag pas, nu de zon schijnt, dat ik af en toe een plekje vergeten ben schoon te maken, LOL!
  (of zou het komen door de hobby???)
  over 2 uurtjes is er nog een streepje van de zon in de tuin en daar ga ik van genieten!
  fijne zonnige zondag,
  groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk, daar heb ik ook vaak 'last' van. Heb ik me iets voorgenomen en dan ga ik weer heel iets anders doen. Heerlijk om je huis eens op te ruimen en op te pimpen.
  Je Phebe belooft mooi te worden.

  groet Heleni

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes meid, het begin ziet er veel belovend uit! De mijne ligt nog steeds helemaal stil, eerst wat Ufo's wegwerken voor ik verder ga, er liggen er gewoon teveel! Maar fijn dat je boeltje weer lekker opgeruimd en mooi gemaakt is, dat blijft genieten! Fijne zonnige dag, knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig dat ook jij gevallen ben voor deze leuke quilt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk zo'n schoon en opgeruimd huis. Heel veel succes met de Phebe, het is een hele mooie quilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. JA werken in huis zijn niet meteen klaar hé ,maar eens gedaan kun je met volle teugen genieten.
  Veel plezier met je phebe.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hier is de gang ook aan de beurt. Ook behang eraf en het verfwerk is in volle gang. Dan ga je inderdaad gelijk opruimen en wat bewaart een mens veel. En nu fijn opgeruimd verder. Succes van de week.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker hoor als alles opgeruimd is. Het is net alsof alles dan makkelijker en sneller gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja opruimen in je huis is opruimen in je hoofd. Leuk project heb je onder handen. Grappig ik had ook last van geen zin,en zie zoveel leuke dingen voor bijkomen. Maar eerst moet mijn tribute af. groetjes ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vond het ook leuk je in het echt te ontmoeten! Veel plezier met je eigen Phebe. Die ziet er veelbelovend uit.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk weer dat gevoel hé dat opruimen, en alles weer schoon.
  Heerlijk zo een dagje opstap
  Ik kijk uit naar het vervolg van Phebe
  Fijne avond groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk om je huis eens goed onderhanden te nemen hé? Zo'n nieuw verfje hier en daar doet al wonderen. En ja... dan blijft het quiltwerk natuurlijk even liggen. Maar geeft niks... de herfst en winter staan weer voor de deur hoewel je het met dit weer niet zou zeggen hahaha.
  groetjes, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lekker he zo'n aanbieding en later een mooie gang!Zo krijg je weer zin in van alles. Groetjes van Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Kijk al uit naar de foto. En zeg nu zelf lekker met je hobby bezig zijn in een mooi opgeruimd huis geeft nog meer energie. Groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Fijn toch, dat je weer een opgeruimd huisje hebt! Je hebt niet stil gezeten.
  Mooi nieuw begin van je Phebe!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Jij ook al aan de Phebe, het begin ziet er al heel goed uit. Ik vind hem ook zo mooi, maar tot nu toe is het er nog niet van gekomen.
  Heerlijk hoor, zo'n opgeknapt en opgeruimd huis.
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk aan de phebe!! Altijd genieten bij Petra,..

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi Petra, ik heb 'even' alles bij-gelezen. Dat 'even' werd dus meer dan een half uur! Wat is er veel gebeurd en wat heb je veel gedaan. Erg mooi allemaal. Ik hoop dat je je weer goed voelt en weer genoeg energie hebt om lekker door te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Lekker hoor, dat je huis bijna klaar is. Kan je deze week genieten van het mooie weer en veel steekjes prikken. Je Phebe wordt al mooi (nu al!)

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...