vrijdag 27 mei 2011

Allemaal heel erg bedankt

Eerst wil ik jullie allemaal ontzettend bedanken voor de mooie, lieve en geweldige reacties op de quilt van mijn broer. Ik ga hem koesteren en af en toe er lekker onder kruipen.

En hoe gaat het verder? Deze en vorige week niet gedaan wat ik van plan was. Eerst was Neusje niet lekker. Ben met haar naar de dierenarts geweest en ze moest daar twee nachtjes blijven en aan het infuus liggen. Er zit een ontsteking in haar galblaas. Ze is afgelopen vrijdag weer thuis gekomen en moet nu elke dag medicijnen nemen. Gelukkig gaat het weer beter met haar. Volgende week mag ik de medicijnen afbouwen. Als het dan ook goed gaat met eten kan ze er weer een tijdje tegen anders moet ik weer terugkomen.

Verder heb ik mij afgelopen vrijdag vertilt. Dat is niet handig en erg ongemakkelijk. Gelukkig gaat dat nu ook een klein beetje beter al houdt het nog over. Dit betekend dat ik niet veel gepatched heb.

En dan zit er waarschijnlijk een operatie aan mijn duimen aan te komen waardoor ik besloten heb om de Elves te gaan dubbelen en te gaan quilten zodat ik deze afheb voordat de operatie plaatsvind en ik al mijn nog te quilten tops omgetoverd heb tot quilts. Zo heerlijk om te weten dat er geen top meer ligt die gequilt moet worden.  Dit betekend ook dat ik mijn plannen voor de Civil War Diary een beetje gewijzigd heb. Ik probeer nog steeds de blokken af te hebben voor 14 juni maar of het lukt dat weet ik niet. De mallen zijn wel allemaal klaar maar ik heb nog maar twee blokken in elkaar gezet. We zullen het wel zien.


En dan hier de sterren stof die ik heb uitgekozen voor de achterkant van de Elves. 

26 opmerkingen:

 1. Ja, als een beest iets heeft is niet leuk, ook soms moeilijk in te schatten wat het kan zijn.
  Gelukkig gaat t beter, maar bij jou dus nog een operatie in het verschiet!
  Prettig weekend, gr. Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijk is je kat gauw weer beter, je elven wordt ook mooi zeg, hopelijk lukt het voor de operatie. Ik ga ook eerdaags aan de borduurtjes beginnen:-) En alvast heel veel sterkte met je duimen.
  Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hopelijk is Neusje snel weer gezond en veel sterkte met de operatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach, ik hoop dat poezenbeest snel weer is opgeknapt. Alvast sterkte met de operatie. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, ik zie nu pas dat je quilt hoop af is. Hij is prachtig geworden. En je Elves zijn ook enig. Is nog een wimmetje van me. Vervelend voor je dat je geopereerd moet worden. Ook nog je duimen. Lijkt me geen pretje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat is je hoop quilt prachtig geworden ! ! !
  Groetjes Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dus Neusje en jij allebei in de lappenmand. Hopelijk knappen jullie weer snel op al zal het met jou wel wat langer duren. Een operatie is tenslotte niet niks.
  Doe je wel een beetje rustig aan met quilten? Wanneer je de boel nu forceert, duurt het straks misschien extra lang voordat het weer allemaal genezen is.
  Heel veel sterkte hoor!!
  lieve groet, jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sterkte met je poes en wat een geluk dat je nog kunt quilten.
  Fijn weekend!

  Groeten Miny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hopelijk ben jezelf en neusje weer wat opgeknapt! Wat vervelend voor je een operatie in het verschiet. Mooie stof heb je uitgekozen voor de Elves. Sterkte met alles! Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo Petra ik hoop dat het met Neusje gauw beter zal gaan.Ook voor jou beterschap wat het vertillen betreft dat zal zn tijd wel nodig hebben.En wat ben je toch goed bezig om je tops af te werken deze van de elves is ook weer reuze leuk om te zien.Sterkte met poes en hou je sterk groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat sneu dat Neusje ziek is. Ik hoop dat hij weer snel de oude is. Je hebt nog heel wat plannen voordat je geopereerd wordt. Lukt het quilten wel met zere duimen? Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, ik ben dus niet de enige die in de lappenmand zit, meis ik hoop dat je rug snel herstelt, is zo lastig en pijnlijk! Je hebt een prachtige achterkant bij je elven uitgezocht, ben benieuwd of je hem af krijgt voor de operatie en dan heb je alles af, wat gaaf!! Nu ik ben nog wel even bezig voor ik alle tops heb weggewerkt en dan doe ik het op de machine! Ik hoop dat je snel opknapt en wens je een heel fijn weekend, knuffel
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jeetje, wat vervelend in de lappenmand, en nog wel samen met neusje, gedeelde smart is halve smart zullen we dan maar denken, je hoop wordt overigens prachtig, en de quilt voor je broer vind ik ook erg ontroerend Petra.

  groetjes, Jeannet

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo Guusje, heb weer veel gemist, al je een maandje op vakantie bent en dan weer de sites van mensen gaat lezen, dan besef je dat pas.
  O wat naar van Neusje, nu vertroetel haar maar, en ik hoop dat ze weer gauw op de been is.
  Denk nu eerst aan jezelf, want ik lees dat je onder het mes moet en dat vergt ook veel van een mens.
  Je CWD laat je gewoon even liggen.
  Sterkte en knap maar gauw weer op.
  Liefs Joke en een fijn weekeinden

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hopelijk knapt Neusje snel weer op.
  En ik wens je alvast sterkte met de operatie. En veel plezier met het quilten van je quilt.
  Groetjes Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Sterkte met de operatie aan je duimen, heb je al een idee hoe lang het gaat duren?
  Prachtige quilt in roodtinten gaat het worden, veel plezier met het quilten ervan...
  Zieke huisdieren zijn niet leuk, gel;ukkig dat het weer beter gaat!
  Fijne zondag Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hopelijk is Neusje al opgeknapt?
  Mooie stof heb je gekocht voor de quilt! Beterschap met de komende operatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zo: dat hakt er allemaal in! Hoe gaat het met Neusje? En jij moet geopereerd! Dat klinkt ook behoorlijk serieus. Hopelijk kun je alles nog doen dat je wilt doen. En hopelijk heb je geen pijn aan je duimen om het allemaal te kunnen doen. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. geen top meer te quilten??? Dat zal een lekker gevoel zijn......;;))
  hartstikke goed,ik wilde dat ik zoveel discipline had!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik hoop dat jij en je kat gauw weer helemaal opgeknapt zijn. Oef, een operatie aan je duimen, da's vast geen pretje. En handwerken zal dan voorlopig ook niet gaan hè. Sterkte ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Even een teken van leven. Wat akelig dat je ook onder het mes moet! Bij mij is het gelukkig net achter de rug, en gelukkig niets aan m'n handen. Sneu ook voor de poes. 't Is soms zo lastig dat de beestjes niets kunnen zeggen. ...
  Je doet wel ontzettend veel dit jaar, maar dan kan je straks weer heerlijk aan nieuwe dingen beginnen. Ook een fijn idee weer!

  Groet van Leintje

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Fijn dat Neusje weer iets opknapt. Zelf heb je dus ook nog iets in het verschiet. Doe je wel rustig aan met die duimen en dat quilten? Jammer dat je de CW blokken nu minder doet. Wilde net met je mee doen. Heb ook weer een beetje de spirit te pakken.Sterkte met alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ohhhhh, nog maar 26 blokken te gaan! Ik ben net over de helft dus ik moet nog ff. Maar als ik dit tempo door ga dan ben ik met 2 maanden klaar. En idd leek mij op de punt ook zo mooi maar lang niet alle blokken lenen zich daar voor. Dus ik ga toch maar voor recht maar wel met een cornerstone in andere stof tussen de shasings.Werk jezelf niet over de kop!!!Je quilt ook al zo enorm snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik hoop dat Neusje weer beter is
  En dat jij de operatie goed doorstaat
  Ik kon niet eerder reageren nu lukt het weer dus ga ik alle blogs langs om alsnog te reageren
  Groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Als ik nu eerst je blog gelezen had, zou ik weten hoe het met je duimen is. Het kan altijd nog erger zie ik. Heel, heel veel sterkte toegewenst en beterschap als het zover is.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hoe gaat het met je rug, het is al een poosje geleden maar alles is weer oké?
  Weet hoe lastig het kan zijn als het in ene allemaal fout gaat.
  Vervelend van je duimen maar petje af dat jij geen top meer hebt liggen om te quilten. Hoe gaat het met de kat nu zijn de medicijnen aan geslagen?

  Groetjes,
  Marga♥

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...