zaterdag 29 mei 2010

Angels Story Wallhanging

Eerst wil ik jullie iets heel leuks en liefs laten zien. Deze vond ik weer. Het zijn mapjes met hierin quiltnaalden in diverse maten. Om zeker te weten dat je de juiste naald pakt staat het nummer er aan de buitenkant op. Deze mapjes zijn nog door mijn mams gemaakt en ik vind ze prachtig, ze zijn me dan ook erg dierbaar. Ik gebruik ze regelmatig en wissel ook nog wel eens van naald. Waarom weet ik niet maar wel dat ik het doe.

Omdat ik ook nog eea heb liggen wat nog steeds afgemaakt moet worden heb ik dit weer opgepakt. Ook vooral omdat ik even iets kleins en leuks tussendoor wil doen. Dus de Angels wallhanging werd weer opgezocht en afgemaakt. De top is nu klaar. Nog even vulling opzoeken, een leuke achterkant en quilten maar. Dat ga ik deze week doen samen met het quilten van de Twinkling Stars want ook die zijn bijna af. Maar daarover later meer.


En deze week gaat het gebeuren. De klostop ga ik opspannen om ook daar af en toe een steekje
in te gaan quilten want hij ligt me maar heel triest aan te kijken en vraagt zich steeds af wanneer hij aan de beurt is.
Wil je nog een leuk uitje vandaag er is open dag in de Quiltkelder in Putten. Er is van alles te zien en te beleven, ik ga er straks ook even kijken.
Allemaal een heel fijn weekeinde.

20 opmerkingen:

 1. Wat een schattig naaldenmapje, zeker omdat er zulke fijne herinneringen aan hebt. Je Angel's quilt wordt prachtig, even de schouders eronder; en doorpitten maar!! Fijn weekend, groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een ontzettend leuke naaldenmapjes, kan me goed voorstellen dat je ze koestert!
  Je laat het toch wel zien he, die opgespannen klossenquilt? Hoe lang heb je aan de top gewerkt?
  Groetjes en een fijn weekend,
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief die naaldenmapjes!!
  En wat heb je een hoop wat bijna af is.......heerlijk vooruizicht hè?!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie naaldenmapjes heeft je moeder voor je gemaakt zo is ze toch nog steeds dichtbij je koestert de dingen en vooral de handwerkjes waar ze toch wel even aan gewerkt heeft toch wel heel erg ik zit zo ook soms nog wel te mijmeren als ik bezig ben dan weet ik nog precies in welke tijd het was dat ik haar ermee bezig zag.Ook succes met de angelstory vind hem steeds nog superleuk.groetjes en nog een fijne week gewenst Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan mij voorstellen dat je die naaldenmapjes koestert.
  En je quilt wordt prachtig.
  fijn weekend.
  groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk en goed idee was dat van je moeder, ik heb ze allemaal in aparte potjes zitten, van de medicijnen.
  Wat enig je engelen quiltje.
  Groetjes en een fijn weekeinden
  Joke en sterkte met je klossen quilt ben benieuwd

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Daar zou ik ook heel zuinig op zijn op zulke naaldenmapjes. Prachtig je quilt. Je komt vast vandaag niet met lege handen thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Succes met het opspannen van de klostop! Was ik maar bijna zover! :-) En mooie naaldenmapjes, hoor! Ik zou er ook heel zuinig op zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lieve naaldenmapjes met fijne herinneringen!
  Succes met al dat quilten, we kijken uit naar het eindresultaat en véél plezier in de Quiltkelder!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk naaldenmapje.
  En je angels ook al zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige engelenquilt.
  Enne, ik ben er uit waarom je van naalden wisselt. Je wilt gewoon nog even die schattige naaldenmapjes (mét persoonlijke herinneringen) even koesteren. Maar daar heb je gewoon geen excuus voor nodig hoor. Dat mag altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat lief die naaldenmapjes, ja daar zul je wel heel zuinig op zijn, want dit soort kleine dingetjes zijn ons toch het dierbaarst! De Angels zien er ook beeldschoonuit en alweer een andere die bijna af is, ik wilde dat mijn handen dat ook konden, want je krijgt er zulke mooie quilts mee! Veel plezier met je naaldwerk en ik kom gauw weer buurten, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat lief die naaldenmapjes, ja daar zul je wel heel zuinig op zijn, want dit soort kleine dingetjes zijn ons toch het dierbaarst! De Angels zien er ook beeldschoonuit en alweer een andere die bijna af is, ik wilde dat mijn handen dat ook konden, want je krijgt er zulke mooie quilts mee! Veel plezier met je naaldwerk en ik kom gauw weer buurten, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lief je naaldenmapje! Je Angels's story groeit ook lekker en wat lees ik ga je je klossen quilten, jij bent echt lekker bezig! Tot klos, Else

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Iets om te koesteren, die naaldenmapjes. En ik hoop je klosjes quilt snel eens te zien. Ben erg nieuwsgierig hoe deze geworden is.
  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wat mooi, dat mapje van moeders!
  daar zul je best heel zuinig op zijn!!
  dus jij hebt ook zielige quilts, die aandacht willen......;;))
  ach, zo liggen er honderden, denk ik...haha.
  hadden we maar tien handen en 48 uur per dag, he?!
  succes en zien we je klossen opgespannen?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een mooi naaldenmapje, vooral omdat het door je moeder gemaakt is. He engeltjes zijn heel leuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik heb met plezier jouw blogjes weer gelezen en genoten van het prachtige werk dat je maakt. En wat leuk die naaldenmapjes, goed idee van je moeder, en leuk dat jij ze ook gebruikt!. Je angels vind ik ook prachtig worden, succes Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Lieve bijzondere naalden mapjes! en je angel is een schatje. En je hebt er zin in zo te horen want ook de klosjes komen aan de beurt!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ohh, wat leuk Guusje, en die twee engelen van Anni Downs toch ? daar ben ik ook weg van, niet de hele quilt, maar juist deze kleine projectjes.

  groetjes, jeannet

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je lieve reactie, ik vind het altijd erg leuk om deze te lezen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...