vrijdag 26 oktober 2012

Stitching Christmas Fun

Zo daar  ben ik weer. Bedankt voor jullie support en lieve berichten. Het heeft me goed gedaan.
De laatste weken ben ik eens aan het nadenken geweest wat ik allemaal nog af wil maken wat ik onderhanden heb want het is zoveel..... En ik ben heerlijk uitgerust, nog steeds wel erg moe maar dat hoort bij mij, ik heb weer zin overal in. 

Dat veel onderhanden hebben is wel bekend onder de quiltsters, borduursters en handwerksters onder ons. Maar zoveel als ik heb dat is toch wel heel erg veel. En het ergste is dat ik vol enthousiasme mezelf zo weer in een nieuw erg mooi project stort want je ik vind alles leuk en mooi om te doen. Ik denk dat dit ook een reden is geweest dat ik geen zin meer had overal lag wel wat, allemaal begonnen en nooit afgemaakt. Voordat ik ging quilten deed ik dit ook niet. Ik had hoogstens twee of drie dingen onderhanden, zodat ik een beetje afwisseling had en nu nu heb ik zoveel omhanden dat ik het niet meer weet. Dus heb ik maar eens goed bekeken wat ik nog echt af wil maken en ga dit de komende tijd ook doen en dan wel een voor een. Twee quiltprojecten tegelijk en een of twee borduurwerken en de rest komt steeds aan de beurt als de ander af is. Streng ja misschien wel maar ook erg overzichtelijk. Dit betekend dat ik eerst de kerstquilts afmaak en af en toe een blokje van mijn sjaantje die nu echt eerst aan de beurt is. Nu het weer lekker quiltweer is zal ik ook alle nog te quilten quilts eerst afmaken zodat ik straks kan genieten van de mandjes quilt, de LIB, de sneeuwmannen en nog veel meer.

Om maar met de eerste te beginnen, deze heb ik de afgelopen weken opgepakt. En nu ben ik bezig met de laatste rand zodat ik hem volgende week kan dubbelen en quilten.


Ook heb ik de omslagdoek af, ik zal komende week een foto maken en drie kleine quilts afgewerkt.
De stapel wordt al een klein beetje kleiner.

En natuurlijk ga ik weer bij jullie bijlezen en eens kijken wat jullie allemaal meegemaakt hebben de afgelopen weken.

Voor nu een fijn weekeinde. 

vrijdag 5 oktober 2012

Blogpauze

Zoals jullie wel merken is het erg stil hier.
Dit heeft twee redenen de eerste is dat mijn oude laptop het twee weken geleden heeft begeven. Inmiddels heb ik wel een nieuwe maar alles moest opnieuw worden geinstalleerd en opgezocht. Omdat ik dit zelf wel kan maar er niet zo snel in ben heeft dit even geduurd.

Gevolg hiervan is dat ik niet veel heb kunnen doen de laatste tijd. En nu nu heb ik even helemaal geen zin ergens in. Ik denk dat ik de laatste tijd te druk ben geweest met alles. Echt vakantie heb ik ook niet gehad dit jaar door de enorme blessure die mij veel nachtrust heeft gekost dus heb ik besloten om een paar weken een blogpauze in te lassen. Ik denk dat dit me gaat helpen om weer veel zin te krijgen in alles.

Tot over een paar weken.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...