zondag 18 september 2011

Plannen voor dit seizoen

Graag wil ik mijn plannen voor dit seizoen met jullie delen.
Als eerste ga ik binnenkort beginnen met deze prachtige Afghan. Sinds ik hem zag ben ik er helemaal weg van alleen laat ik de ruiten weg en ga hem doorlopend borduren.


De stof heb ik al een jaar in huis net als het patroon. Het garen heb ik pas gekocht en uit mijn eigen voorraad gehaald want je hebt hier heel veel garen voor nodig.
Vorige week zak ik hem in het echt bij iemand en nog steeds ben ik er helemaal flieft op dus ik ga de stoute schoenen aandoen en eraan beginnen. 
Hier de stof waarop ik hem ga borduren en zien jullie dat mapje, dat mapje is van mijn mam ze heeft hem helemaal zelf gemaakt, er zitten borduurnaalden en nog veel meer benodigdheden in die je gebruikt om te borduren dus die ga ik erbij gebruiken.


En dan was/ben ik hier ook nog mee bezig. Deze schiet niet echt op omdat ik al een paar keer achteruit moest borduren en het garen steeds breekt als je ermee bezig bent. Daarom leg ik hem steeds weg maar ik heb nu afgesproken met de dames uit de bee die ook een langlopend project hebben dat we hier iedere maand een paar steekjes aan ga zetten zodat ook hij een keer afkomt. We laten dit dan aan elkaar zien als extra stimulans.


En verder wil ik graag de top van de POP afmaken, die bijna klaar is maar niet echt op wil schieten, de Christmas Elves quilten, de LIB afmaken want ook daar ben ik een heel eind mee en steeds afwisselend steekjes zetten aan Phebe en mijn Dear Jane. Dus plannen genoeg. Meer ga ik niet onderhanden nemen op dit moment want dan komt het niet af.
Zodra een van deze af is pak ik weer een volgend doosje of project.

Ben erg benieuwd wat jullie allemaal gaan doen hebben jullie ook zoveel plannen?

In ieder geval een hele fijne zondag.

35 opmerkingen:

  1. Wat mooi, dat nieuwe project! Ik heb ook plannen genoeg, maar houd het voorlopig (hoelang???) bij de dingen waar ik mee bezig ben, want dat is best veel, zucht..... Waarom zijn er ook zo veel leuke dingen?

    Fijne zondag,
    Inge

    PS: gaaf dat je het mapje van je mam gaat gebruiken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig borduurpatroon is het. Mooi mapje is het, heel handig. Je hebt nog heel wat te doen. Ik heb ook nog een aantal dingen, maar eerst ga ik alle items voor de verschillende swaps afmaken.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. een heel leuk nieuw project! heb ook wel een paar plannen, veel te veel eigenlijk ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh ja dat patroon ken ik, hij is schitterend!! Succes met afmaken van de andere projekten, ze zijn allemaal even leuk. Hier geen planningen, eerst "puin" ruimen en voor mezelf een lijstje maken wat er allemaal ligt!! Nee, ik ga het niet vertellen weet nu al dat het VEEL is (oepsie) maar nu zit ik hier weer een heel verhaal neer te typen zo kom ik ook niet verder (lol) ik ga er een eind aan breien, ja ook dat ligt er nog bedenk ik me ohhhhhhhh HELLUPIE. Hele fijne zondag, knuffel Else

    gaat het weer wat beter met je?
    Later

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je gaat het gewoon lekker druk hebben en met prachtige projecten. Prachtig dat borduurpatroon. Fijne zondag, groetjes,
    Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat werkt lekker opgeruimd in het hoofd als je gewoon weer een aantal dingen gaat oppakken. Ik ga binnenkort ook weer met wat nieuwe dingen beginnen dus ben nu snel bezig met een quilts of af te maken. De eerste is al gelukt. Ben nu druk bezig met de tweede. Helaas is het vaak tijd tekort en teveel nieuwe inspiratie, want jouw nieuwe project is echt prachtig, maar ik ben sterk, hahahaha.

    Groetjes
    Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk project Guusje. Mooie kleuren zitten er in.
    Dat mapje van je moeder is superleuk.

    groet Heleni

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nou, zeker plannen genoeg. Maar ja, dat is dan ook allemaal heel leuk. Je borduurvoornemen is inderdaad erg mooi. En enig zo'n mapje nog van je moeder. Nou, jij bent dit seizoen wel onder de pannen.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtig je borduurwerk! en al je plannne, ehhh, ik mis er nog één.....hahahaha

    groetjes, Jeannet

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke projecten! Altijd goed je plannen te delen...heb je een stok achter de deur ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtig dat nieuwe borduurwerk. Is vast ook minder belastend voor je handen. De overige projecten zijn ook leuk. Je hoeft je niet te vervelen komende winter :)
    Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een geweldig borduurwerk heb jij uitgekozen! Ja daar gaat een massa garen in, maar dan heb je ook wat! Succes ook met die mooi ufo, want die is het ook helemaal waard om te worden afgemaakt! Knuffel
    Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gezellig. Het is ook echt weer om creatief bezig te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Prachtige Afgan. Veel werk maar erg mooi!
    Roep zelf wel eens, mag wel 200 jaar oud worden als ik alles wil maken wat ik mooi vind ....haha!!!!

    Fijne dag en groetjes,
    Jovanca

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Nou jij komt de winter wel door! Die afghan vind ik ook zo prachtig!! Stoney Creek heeft trouwens heel veel mooie patronen vind je niet?
    Het mapje van je moeder is heel lief... alweer zo'n mooie herinnering.
    Je andere borduurwerk zal ook nog veel tijd kosten denk ik... ziet er ook heel bewerkelijk uit. Maar wel erg mooi.
    Zelf ben ik al een poosje geleden begonnen aan 'Spirit of Winter'... het laatste kerstcadeau van mijn mam. Daar wil ik graag mee verder gaan deze winter en natuurlijk de MQ afmaken. Dan ook denk ik erover om óf met DJ óf met FW te beginnen. Hoewel ik de Civil War BOW ook mooi vind. Genoeg plannen ook hier dus!
    Veel plezier met al het moois!
    liefs, Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mooi zeg, zou het niet zien zitten, dat borduren. Ben heel benieuwd. Mijn plan is op de bee verder te gaan met de Civil War en eindelijk mijn bloemetjes quilten weer eens door te gaan pitten. Ben momenteel meer van het haken en kleding maken.........

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Prachtig borduurpatroon die afghan ik kende het nog niet.Daar zul je nog veel plezier aan beleven en fijn dat je het mapje van je moeder daar bij hebt.En ook ik heb weer eens vele plannen maar ga maar langzaam met alles vooruit omdat ook ik teveel onderhanden heb.Nog vier mandjes van de pops en dan kunnen die randen er ook aan volgens mij was dat de rand waar het meeste werk in zit maar ook de leukste.We gaan maar gezellig door.Groetjes en nog een fijne week Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Zo dat ziet er goed uit zeg sommige ken ik andere niet, altijd leuk. Ik hou me voorlopig koest want er moeten een paar quilts echt af. maar ja niets veranderlijker dan een mens he in mijn hoofd........ groetjes ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een mooi borduurpatroon, ik kende het niet. Goed van je, al je voornemens eens op een rijtje, ruimt inderdaad op in je hoofd. Ja, als ik een rijtje maak met mijn plannen, kan ik zeker een jaar vooruit en dan heb ik het niet over 'nieuwe' projecten die ik zo graag wil beginnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Mooi borduurpatroon! Wat leuk dat mapje van je mams, dat koester je he. Je hebt ook heel wat onder handen, maar ja wie niet van ons he. Ik ook hoor, misschien schrijf ik daar ook wel een blogje over.
    Succes met alles en groetjes van JOke

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Die is zeker prachtig, ik heb hem ook af gezien, kwijlen! Vervelend van afknappend garen, herkenbaar ook, heb een keer slechte kwaliteit gehad, ook voor borduren, gillend gek wer ik er van. Dikkere naald en korte draadjes gebruiken was het enige wat hielp. Sterkte.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Een heel mooie project hoor! en nog zoveel plannen , maar wees gerust plannen maken en deadlines daar weet ik alles van maar verwezenlijken ...dat is een ander paar mouwen hoor, nu af en toe lukt het me wel ,maar voor het ogenblik met veel te veel bezig ,nog een leuke maandag gewenst en week vol nieuwe creaties. Groetjes Carine

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een geweldig borduurpatroon!
    Heel veel plezier met al het moois wat je aan het maken bent!
    groetjes Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een prachtige borduurwerken!! en wat een plannen. Tjonge jonge je hept behoorlijk wat op je lijstej staan. Dacht dat ik altijd de enige was met zo'n lange lijst. Dit geeft moed. En oh, nieuwe dingen zijn ook zo leuk he!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Heel veel tijd toegewenst, kun je vast goed gebruiken. Goed dat je zoveel plannen hebt. Ik borduur gewoon wat er op mijn pad komt, het is een breed pad dus er kan veel op. Afmaken is nog een beetje moeilijk!?

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een mooi nieuw project. Veel plezier ermee. En wat bijzonder dat je het mapje van je moeder erbij gebruikt.
    Groeten,
    Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Prachtig project ga je starten.
    Plannen ? ik heb er zoveel alleen de tijd ontbreekt me een beetje de laatste tijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Dat nieuwe borduurwerk is volgens mij een behoorlijk groot project. Leuk om het bij jou te kunnen volgen. De Rhapsody vind ik ook heel mooi en het garen wat je gebruikt ook. Mooi en handig mapje van je mam.
    Ik zal voor mezelf ook eens een lijstje maken, want er spookt ook van alles door mijn hoofd.
    Fijne week, groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Oh wat een geweldig borduur werk laat je wel steeds een stukje zien? dat is dan ook een mooie stok achter de deur . ben heel benieuwd hoe die gaat worden.

    christine

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Mooi het borduurpatroon, succes met het maken er van. We zullen er denk ik wel steeds iets van te zien krijgen.
    Nieuwe plannen?! daar aan geen gebrek, heerlijk om daar over te brainstormen.
    Groetjes Sylvia.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Dat zal schitterend worden ik ga je op de voet volgen

    Groetjes joke en veel borduur plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een superplannen heb je zeg! Ik wens je er heel veel plezier mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Ik heb net hetzelfde patroon nog op mijn lijstje staan. Het enige verschil is dat ik tussen elk blok een stofje wil patchen. Twee blokken heb ik af en alle andere wachten nog :)

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Mooi nieuw project, en een goed plan om in de bee dingen af te maken, bij ons werkt het perfect. In je uppie ben je gauw geneigd om aan iets nieuws te beginnen hahaha...

    Groetjes van Ria ;0)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor jullie reacties. Ik vind het erg leuk om deze te lezen.